Harrison Ford nem adja át a stafétát nem alakíthatja más Indiana Jonest

A két esélyes, Chris Pratt és Chris Pine számára ez egy igen szomorú hír.

2019. május 27. 16:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Harrison Ford 76 évesen kiugrott egy repülőből, mert a fia azt kérte tőle Hangol az Indiana Jones forgatására.

Az eredeti Star Wars trilógia sztárjai nyitották meg a Disneyland Galaxy's Edge részét Harrison Ford a kamerába nézett, megemlékezett Peter Mayhewról, majd egy ütéssel beindította a galaxis leggyorsabb ócskavasát.
Ránézel erre a Mark Hamill – Harrison Ford találkozásra, és ott akarsz lenni mellettük Kommentár nélkül.
Ha Harrison Ford meghal, Indiana Jonest se látjuk soha többé A színésznek elég szilárd álláspontja van az ügyben: ő és Indiana Jones elválaszthatatlanok.
Harrison Ford könnyes szemmel emlékezett Chewbaccára Több mint negyven éve ismerték egymást a vukit játszó Peter Mayhew-val.

Fontos mérföldkőhöz érkezett a friss házas Chris Pratt A filmsztár betöltötte a negyvenet. Innen teszik fel a férfiak a B-oldalt.
Katherine Schwarzenegger megmutatta a jegygyűrűjét Chris Pratt újdonsült felesége megmutatta jókora gyémántgyűrűjét!
Eddig nem látott fotók Chris Pratt esküvőjéről A galaxis őrzőinek Űrlordja, vagyis Chris Pratt elvette a legnagyobb hollywoodi akciósztár lányát, és végre néhány izgalmas felvételt is csekkolhatsz a nagy napról.
A sármos színész egy évvel a válása után megnősült - Gyönyörű volt a menyasszonya Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger a hétvégén keltek egybe.
Chris Pratt feleségül vette Arnold Schwarzenegger meseszép lányát A pár nem vesztegette az idejét, egy év után kimondta az igent.
Hű: Chris Pratt újra megnősült, mutatjuk az első fotókat 7 hónap után vette feleségül Arnold Schwarzenegger lányát