A DK csak olyan EP-frakcióba ül be, amelyik nem lép szövetségre Orbánnal

Akármelyik mellett döntenek, elképzelhető, hogy Orbánék jelenlegi frakciójával, a Néppárttal kell együttműködniük.

2019. május 29. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cinikus dolog azt feltételezni, hogy Németország üzleti érdekek miatt elnéző Orbánnal Szégyen, hogy egy uniós tagállam EU-ellenes kampányokat rendez, a közös alapértékeket tiszteletben kell tartani - mondta a 444-nek Michael Roth német külügyi államtitkár. Szerinte a javuló német-magya...

Timothy Garton Ash: Magyarország nem demokrácia, Európa vezetőinek nem kellene udvariaskodnia Orbánnal A brit történész szerint Orbán ott fog mosolyogni a demokratikus vezetők között Brüsszelben, miközben ő maga nem az. Azt írja, az EU-nak abba kellene hagynia azok finanszírozását, akik aláássák az eur...
Orbánnal tárgyalt a boszniai szerbek vezetője, de csak a szerb sajtónak szóltak róla Félig titkos sajtótájékoztatót tartottak kedden ebéd után.
Jeszenszky: Antall tényleg beszélt Orbánnal a halála előtt, de nem csak vele A volt külügyminiszter interjúban mondta el, mi igaz a politikai végrendelet legendájából. Azt is mondta, hogy történelemhamisítás folyik, a parlament pedig olyan, mint Kádár idején.
Soros: Manfred Weber bármilyen alkura hajlandó, még Orbánnal is Az üzletember szerint ideje változtatni az Európai Unió eljárásain.
Elvesztette tekintélye maradékát a mianmari Aung Szan Szú Kji, amikor Orbánnal muszlim-ellenes nyilatkozatot fogadott el Deutsche Welle A múlt héten Európába látogatott a Nobel-békedíjat mianmari vezető, Aung Szan Szú Kji. A politikus azonban nem találkozott Emmanuel Macron francia államfővel, illetve Angela Merkel német kancellárr...

A nap legfontosabb hírei 2019. május 28. Macron Orbánnal tárgyalt, Bige Lászlót gyanúsítottként hallgatták ki.
Salvini máris Orbánnal szövetkezne, de a Fidesszel se lennének elegen az euroszkeptikusok az EP-ben Viszont a Liga akkorát nyert odahaza, hogy az könnyen megdöntheti a koalíciót az Öt csillag mozgalommal.
Kovács Zoltán: Egy gyanús lebukásnak következményei vannak És az, hogy Orbánnal pár hete még nagyon jóban voltak, azért Orbán nem felelős. A Fidesz eredményváróján beszélgettünk a szóvivővel.
Hír: Orbánék még a munkaerőhiányon is nyerészkednek Magyarországot az utóbbi években elárasztják a vendégmunkások, ami csakis a munkaerő kölcsönző cégeknek jelent óriási hasznot. Nem lenne szükség a rengeteg külföldi dolgozóra, ha több százezer magyar...
Ez nem hátraarc, ez reálpolitika Az EP-választás előtti harcias beszólogatás helyett a Fidesz ma már békülne a Néppárttal. A fideszes képviselők különbözően értelmezik a helyzetet.
Nincs megállás: további adókedvezményeket adnak Orbánék a sportolóknak Már a nemzetközi sportszövetségek dolgozóinak is jó lesz. És gondolni kell a 2020-as foci Eb-re.