The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik?

A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.

2019. május 30. 7:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

The Witcher: közönségkedvenc karakterről hozott le fotót a Netflix Megmutatták nekünk Roach-ot.

The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.
The Witcher-sorozat - az első fotók Keszegről Habár a Netflixnél készülő The Witcher-sorozatról már több fotót is láthattunk, Geralt hűséges paripáját, Keszeget egészen eddig nem mutatták meg nekünk a készítők. Most két új képet kaptunk, amiken m...
The Witcher 3: Wild Hunt - Szeptemberben várható a Switch premier? Hivatalos bejelentést még nem kaptunk, azonban egy cseh viszonteladó idő előtt kilistázta a játék premier dátumát.
Akkor most hány kardja is lesz Geraltnak a Netflix The Witcher sorozatában? Megérkeztek az első hivatalos anyagok a régóta várt szériához, és egyből felmerült egy nagyon fontos kérdés a rajongók körében.
Nem egy, hanem rögtön három Cyberpunk játékon dolgozik a CD Projekt RED Nem a The Witcher 4, hanem egy másik Cyberpunk játék lesz a CDPR következő nagy dobása

Cyberpunk 2077 - pucoljátok ki a merevlemezeket! A Cyberpunk 2077 PlayStation Store-os adatlapján már feltüntették, hogy a várakozások szerint mennyi tárhelyet foglal majd a játék a konzolunk merevlemezén. A rossz hír: kétszer annyit, mint a The Wit...
Cyberpunk 2077 - a The Witcher 3-hoz hasonlóan itt sem lesz morálrendszer Sok szerepjátékban nyúlnak szívesen ehhez a klasszikus megoldáshoz, de a CD Projekt Red csapata most sem szeretne ilyen megkötésekkel élni.
Ütős skelligei öltözéket készített magának ez a The Witcher III: Wild Hunt-cosplayer Már több mint négy éve, hogy megjelent a CD Projekt Red szerepjátéka, de továbbra is érkeznek a jobbnál-jobb rajongói jelmezek.
Cyberpunk 2077 - Witcher-stílusban jönnek a DLC-k Ugyan a játék már a megjelenéskor egy konkrét, teljes és lezárt élményt hoz majd a játékosoknak, teljes mértékben kielégítő befejezéssel, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne kapnánk olyan DL...
Ismét láthatjuk mozgás közben az Astral Chaint (Nintendo Switch) A kizárólag Nintendo Switch-re érkező új játék a tervek szerint kicsivel több mint egy hónap múlva lesz elérhető.
A Valve-et annyira lenyűgözte aGoldenEye-t, hogy átdolgozták miatta a Half-Life-ot A Half-Life fejlesztői kipróbálták Nintendo 64-es játékot, aztán a saját játékukban is alkalmazták az ott látott trükköket.