Kiderült, mennyit kell majd fizetni az RTL Klubért

Az RTL Magyarország hétfői sajtóreggelijén több érdekességről is beszámoltak a médiavállalat vezetői, így például kiderült, hogy elkészült a terjesztést is szabályozó új ÁSZF, amely tartalmazza az átalakított kedvezményrendszert. A kábelszolgáltatók számára többe fog kerülni az RTL Klub, viszont a cég digitális platformját díjmentesen kínálják majd.

2019. június 3. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megnősült az RTL Klub sztárja - Gyönyörű menyasszonyát a Balaton partján vette feleségül Sárközi Ákos a hétvégén megnősült Tihanyban.

Ő az RTL Klub híradósának új szerelme - Az esti JOY-gálán mutatkoztak először Szabados Ágnes a tegnap esti JOY Social Media Awardon jelent meg először új párjával.
Az RTL Klub műsorvezetője volt - Az 52 éves Balázsy Panna ma ezzel foglalkozik Balázsy Panna hosszú éveken keresztül volt az RTL Klub műsorvezetője, ma már teljesen mást csinál.
Az RTL Klub a legjobbkor húzta elő a gazdás realityjét A Házasodna a gazda nulladik epizódja kifejezetten kedvesre sikerült egy olyan pillanatban, amikor egyre több városi érez rá a vidéki életre.
Az RTL és a TV2 is megbolygatta a műsorrendjét Az RTL Klub esetében lehetett tudni, hogy a Konyhafőnök után áttérnek a nyári műsorrendre. A TV2 esetében viszont úgy tűnik, hogy azért módosítottak a műsorrenden, nehogy a konkurencia új sorozata túl...
Az RTL Klub sármos sztárja volt - Ma tetoválóművészként keresi a kenyerét Törőcsik Dániel két éve tetoválóművészként dolgozik.

Egy hétig állt csak Nyerges Zsolt neve a szolnoki aréna homlokozatán Az RTL Klub Híradója utánajárt, a városi vízilabdacsapatot működtető alapítvány volt az ötletgazda, a város viszont máshogy dönt az elnevezésről.
Májusban is piacvezető a TV2 Csoport 2019 májusában a TV2 Csoport ismét mindhárom vizsgált célcsoportban (4+, 18-59, 18-49 évesek) megelőzte az RTL Magyarországot, s a teljes lakosságot tekintve előnye már 5,4 százalékpontra nőtt. Emelle...
25 éves a lombikbébiprogram a Semmelweis Egyetemen Az RTL Klub Híradója ott járt a jubileumot ünneplő egyetemen, ahol a több, ma már felnőtt egykori lombikbébi mesélt magáról.
Ferenc pápa örült a magyar fociválogatott által dedikált meznek A repülőn adta neki át az RTL Klub stábja.
Rajongói védik Kiss Ramónát Az utóbbi napokban újra a tévéképernyőn láthatják a rajongói Kiss Ramónát. A kismama három hónappal kisfia, Noé születése után tért vissza az RTL Klub Reggeli című műsorába. Ezt többen nem hagyták szó...
Menesztették az RTL Klub sztárját - Sírva búcsúzott tegnap este A Nyerő Páros egykori versenyzője, Sánta Juliska esett ki kedd este a Konyhafőnökből.