Sorozat készül a Magic: The Gathering alapján

A Wizards of the Coast és a Netflix összefogásával animációs tévésorozatként kerülhet képernyőre a Magic: The Gathering. A népszerű CCG feldolgozásáért az Avengers-filmek kapcsán ismert Russo-fivérek felelnek majd.

2019. június 3. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magic Mike - Teljes film - Visszenézhető: 2019.07.20-ig Rendező: Steven Soderbergh Szereplők: Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Matt Bomer

Magic Mike - július 13., szombat, 21.00 Ajánló - Szereplők: Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Matt Bomer
Magic: The Gathering Arena - hírességek csapnak össze a következő nagy tornán Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság influencerei profi Magic játékosoktól tanulhatnak, majd egymással kell megmérkőzniük.
Csalással vádolja korábbi munkatársát a Magic Leap A vállalat szerint a 2016-ban távozú kínai szakember a náluk látott technológiát magával víve tudott konkurens hardvert fejleszteni.
Rossz videón írtja Thor az ellent Elég rossz minőségű videón láthatjuk Thort, amint akcióba lép a Marvel's Avengers világában.
100+ videojátékkal indul a Ubisoft Netflix-szerű szolgáltatása Még a júniusi E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy olyan előfizetéses szolgáltatást indít, amelyen a legújabb játékok is mennek majd. Végre azt is tudni, mi minden lesz még a kínálatban.

Íme A Bosszúállók: Végjáték plusz tartalmat reklámozó előzetese Az Avengers 4 rajongók millióinak csápolása és adakozása közben dönti meg diadalittasan az Avatar rekordját.
Soha annyi Emmy-díjra nem jelöltek még tévét mint az HBO-t 137 jelölést kaptak, ebből a Trónok harca záróévada 32-t, a Csernobil 19-et. A Netflix 117 nevezésnek örülhet.
Giggi, a csibész - Teljes film - Visszanézhető: 2019.07.21-ig Rendező: Marino Girolami Szereplők: Alvaro Vitali, Adriana Russo, Diana Dei, Marcello Furgiele, Susanna Fassetta
Különleges Stranger Things-reklám jelent meg a New York Times-ban Összeállt egy újsághirdetés erejéig a Google és a Netflix. A promóció nem elsősorban a tartalma miatt érdekes, hanem inkább azért, ahogyan el lehet olvasni.
Ha felhőalapú játékokról van szó, akkor a legtöbben az előfizetéses modellt preferálnák Egy kutatás szerint a Netflix-szerű megoldás jön be az embereknek, és csak kevesen fizetnének külön-külön a játékokért.
Hosszú évekre kerültek ártatlanul börtönbe a kocogót megerőszakoló pszichopata helyett 1989 tavaszán brutálisan megerőszakoltak egy kocogó nőt a Central Parkban. Öt kamasz fiút ítéltek el érte. Éveket ültek, Trump a halálukat akarta. Mindannyian feketék voltak és ártatlanok. Tízmilliók ...