E3 2019: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 alapkiadása

Először a Cyberpunk 2077 Discord-csatornájára, majd a Redditre is felkerült a játék alapkiadását leleplező fotó. A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyanolyanok, mint amiket a The Witcher 3 mellé kaptunk.

2019. június 8. 19:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cyberpunk 2077 - lehet, hogy több hollywoodi színész is szerepelni fog benne Nem kizárt, hogy Keanu Reevesen kívül más is felbukkan a történet során.

Metal Gear Solid 5 - Keanu Reeves két karaktere is bekerült John Wick és a Cyberpunk 2077 trailerében bemutatkozott Johnny Silverhand is elérhető már.
Cyberpunk 2077 - megnőtt a mozifilmre az esély A Cyberpunk 2077 alapjául szolgáló Cyberpunk 2020 asztali szerepjátékot készítő Mike Pondsmith a Video Games Chronicle-nek adott interjúban beszélt egy lehetséges mozifilm esélyeiről.
Cyberpunk 2077 - három kaszt közül választhatunk Nem lesz több tucat karakterosztály a CD Projekt RED játékában, de legalább a felkínált lehetőségek teljes mértékben egyedinek mondhatóak.
Cyberpunk 2077 - a svéd Refused banda felel majd a játékbéli SAMURAI együttes dalaiért A remek hírrel párhuzamosan megjött a Keanu Reeves bemutatkozásakor hallott szám teljes verziója is.
Cyberpunk 2077 - megválaszthatjuk karakterünk eredetét és kezdőhelyét Ha már úgy alakult, hogy a fejlesztők rendelkezésére áll a Cyberpunk 2020 asztali RPG szabályrendszere, akkor nem restek átemelni néhány megoldást készülő játékukba sem.

Három Cyberpunk-játékon dolgozik a CD Projekt A CD Projekt RED elnöke, Adam Kiciński nemrég nyilatkozott a lengyel Bankier oldalának, ahol elmondta, hogy egyszerre három különböző Cyberpunk-játékon is dolgoznak, így az áprilisban megjelenő fő pro...
Cyberpunk 2077 - 40 ezer dolláros összdíjazású versenyt hirdetett a fejlesztőcsapat A nagydöntő első három helyezettje nagyszerű díjakkal fog gazdagodni.
Cyberpunk 2077 - ekkora hely kell majd PS4-en Még nem kell azon aggódni, hogy a megjelenésig már nem lesz időnk takarítgatni a tárhelyet, de azért érdemes megjegyezni, mennyi hely kell majd 2020 áprilisában.
Cyberpunk 2077 - pucoljátok ki a merevlemezeket! A Cyberpunk 2077 PlayStation Store-os adatlapján már feltüntették, hogy a várakozások szerint mennyi tárhelyet foglal majd a játék a konzolunk merevlemezén. A rossz hír: kétszer annyit, mint a The Wit...
Augusztusban előzményt kap a Cyberpunk 2077 Ugyan a CD Projekt RED gondozásában készülő Cyberpunk 2077 csak jövőre jelenik meg, addig sem maradunk Cyberpunk nélkül, augusztusban ugyanis érkezik egy előzmény, a Cyberpunk Red, ami egy asztali sze...
Ingyen zsákolhattok be egy menő Cyberpunk 2077-es PlayStation 4 témát A Mercenary of the Dark Future névre keresztelt egyedi küllemmel felvértezve talán a várakozás is könnyebb lesz.