Óránként 15,75 GB adatot "eszik" a Google játékos szolgáltatása, a Stadia

Bár a hazai internetezők többsége korlátlan csomaggal rendelkezik, mégis fontos lehet, mennyi adatforgalmat emészt fel a Google novemberben induló streaming játékszolgáltatása.

2019. június 9. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megvan, mennyibe kerül a Google nagy okossága, a játékosoknak kitalált Stadia Néhány a héttel a hivatalos bemutatót követően elárulta Stadia szolgáltatásának havidíját a Google. Nem több tízezres költségekben gondolkodnak, egészen baráti a csomagár, és ingyenes verzió is van. ...

Hasznos funkciót kap a Google Fotók, ami segít spórolni az akkumulátorral Újabb taggal bővül a Google azon applikációinak köre, amelybe belepakolják a sötét módot.
Kemény vizsgálat elé néz az Amazon, az Apple, a Google és a Facebook is Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság és az Igazságügyi Minisztérium is vizsgálja a világ legnagyobb tech cégeit, hogy visszaéltek-e erejükkel a piaci dominancia eléréséért.
Google Stadia - a héten szinte mindent megtudhatunk róla A Google egy élő közvetítés során fogja elárulni többek között azt is, hogy mennyit kell fizetnünk a szolgáltatásért.
Bajok vannak néhány Google-szolgáltatással Főleg Észak-Amerikában és Európában vannak gondok a Gmaillel és a Youtube-bal. Az Indexben például a Hangouts nem megy.
Ínycsiklandó új funkció a Google Térképben A hasznos eszköz immár az éttermi rendelésekben is segít.

Már nálunk is elérhető a Google Térkép új funkciója Hamarosan a sebességkorlátozásra figyelmeztető funkció is megjelenhet a térképen.
Jön a Google traffipaxfigyelője Magyarországra is! Negyven országban, köztük Magyarországon is elindul a Google traffipaxfigyelője, emellett több új funkcióval is bővül a Google Maps - írja a TechCrunch. A lapnak a Google erősítette meg az...
Nagyon furcsa dolgot tapasztaltak az Edge böngészőt tesztelők, a Google keze lehet a dologban A Microsoft a Chromium alapjaira építi az új Edge böngészőjét, amit már tesztelhetnek egy ideje a felhasználók. Ők viszont nagyon furcsa dolgot tapasztaltak, amikor megnyitották a YouTube-ot.
Már nálunk is működik a Google Térkép nagyszerű újítása, amiért nagyon hálásak lesznek az autósok Januárban kezdte el tesztelni a Google azt a térképes újítását, aminek köszönhetően előre észlelhetők a sebességmérő kamerák az utakon. Úgy tűnik, a fejlesztést időközben nálunk, magyaroknál is bekap...
Együtt tanít a Microsoft és a Google kvantumszámítástechnikát Ez lesz a jövő, ezért nem rossz ötlet kipróbálni egy zsíros állás reményében sem.
A Google is a nap legfontosabb eseményére figyelmeztet A techóriás segít is.