Megvan a Final Fantasy VII Remake megjelenési dátuma

Legnagyobb meglepetésünkre a Square Enix és a Sony még az E3-as előadás előtt bejelentették, hogy mikor érkezik az újjászületett klasszikus.

2019. június 10. 6:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Final Fantasy VII Remake - Felbukkant az Xbox One változat Az ír Gamestop oldalán már előrendelhető a Microsoft gépeire szánt verzió, lehetséges, hogy hamarosan érkezik a hozzá kapcsolódó bejelentés.

Final Fantasy VII remake - Xbox One-ra is megjelenhet? Bár a Square Enix eredetileg csak PlayStation 4-re jelentette be a legendás szerepjáték remake-jét, egy online üzlet szerint nem ez lesz az egyetlen platform.
Final Fantasy VII Remake - továbbra is kitartanak az epizodikus megjelenés mellett Már biztos, hogy nem egyszerre kapjuk meg az egész játékot.
Végre megmutatja magát a Final Fantasy VII Remake? A Square Enix egyik vezetője és a játék egyik hivatalos csatornája is utalt erre.
Kicsi a bors, de gyors Teszteltük az új Sony MILC-et, az 6400-at. A középkategóriás, de villámgyors autofókuszú fényképezőgéppel vadászgépekre és helikopterekre is lőttünk.
E3 2019: Outriders - itt az újabb teaser Játékmeneti jelenetet ugyan ezúttal sem kaptunk az alig 15 másodperces teaserben, ám a következő napokban majd feltehetőleg minden kiderül a Square Enix és a People Can Fly AAA-s játékáról.

E3 2019 Square Enix esélylatolgatás - már a Bosszúállók miatt is megéri majd figyelni Az utóbbi néhány évben elég álmosítóak voltak a Square Enix E3-as bejelentkezései, most azonban érdemes lesz figyelni.
PlayStation 4 - fejlődik a partirendszer A Sony már kísérletezik az újításokkal, amik a multiplayert teszik jobbá.
E3 2019 Microsoft esélylatolgatás - új Xbox és rengeteg játék? A Sony távolmaradásával a Microsoft előtt adott a lehetőség, hogy meghódítsák a világot. De vajon sikerül nekik?
Új játékkal jelentkezik a világ egyik leginnovatívabb videojáték-rendezője A Sony bemutatta a Death Standing trailerét.
E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.
Íme a 2019-es E3 előadásainak teljes útiterve Ahogy azt korábban már jelezték, a Sony idén nem vesz részt az expón, nem tart konferenciát.