Egyre több a vád: két iOS-es fejlesztő beperelte az Apple-t az App Store miatt

Egyre többen hallatják a hangjukat az Apple alkalmazás-terjesztési gyakorlata miatt. Legutóbb két fejlesztő indított pert a cupertinói óriásvállalat ellen.

2019. június 10. 10:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Méregdrága csúcstermékeket adott ki az Apple Az Apple szokásához híven sokkolta a vevőit.

Minecraft Earth - megjött az első játékmenet bemutató A tegnap esti Apple eseményen szó volt az új AR lehetőségekről, melyek egy részét a Minecraft Earth fejlesztőcsapata demonstrálta.
Új, dupla iOS, brutális Mac Pro: itt az Apple WWDC összefoglalója! Nagyjából minden bejött, amit az előzetesek és kiszivárgott információk ígértek, de voltak azért jócskán meglepetések is. Új Mac Prót meg azonnal akarunk... ajándékba, mert kifizetni szinte lehetetlen...
Az Apple leszámol az iTunesszal Helyette három külön app lesz majd zenehallgatásra, tévénézésre és podcasthallgatásra.
Olyan lépésre készül az Apple, aminek minden szülő örülni fog Az Apple hamarosan szigorúbban veszi majd, hogy mi kerül a gyerekeknek szóló alkalmazásokba, így megszűnik majd a lehetőség, hogy az appok "kövessék" őket.
Annyira már áll rosszul az Apple, hogy most kell részvényeket venni mondják elemzők Az év eddigi legrosszabb hónapja áll az Apple mögött, ez viszont jó hír lehet néhány befektetőnek. Aki hosszabb távra gondolkozik, annak most lehet érdemes Apple-részvényt vennie, vélik az elemzők.

Már most tudni, milyen újdonságok lesznek az iOS 13-ban Az egyik neves Apple-hírekkel foglalkozó portál megosztott néhány képernyőképet az érkező új rendszerverzióról, az iOS 13-ról, így már most tudni, mire számíthatnak majd ősztől a felhasználók.
Három év után új iPod Touchot ad ki az Apple csak kérdés, minek 2015-ben dobott piacra utoljára új iPod Touchot az Apple, ám a cég szerint van akkora igény rá, hogy érdemes legyen frissebb verziót is kiadni a termékből.
Izgalmas újdonság kerülhet az idei iPhone-okba Újabb pletyka kelt szárnyra arról, milyen tulajdonságokkal ruházza majd fel az Apple a 2019-es iPhone-okat.
Szólj majd az Apple, ha egy iOS-frissítés belassítja az iPhone-odat A brit kormány vizsgálatának hatására az Apple belement, hogy értesíti a felhasználókat, amennyiben egy iOS-frissítés a készülékük lassulásához vezetne.
A kaliforniai bíróság szerint versenyellenesek a Qualcomm üzleti praktikái Az Apple-lel ugyan kiegyezett a cég, de FTC-nek ettől még jogosak voltak a korábbi aggályai.
Máris bosszút állnak a kínaiak a Huaweiért Egyre több egykori Apple-rajongót nyer meg magának a Huawei, ahogy az elmúlt napok eseményei, a kereskedelmi háború és a Huawei tiltólistára helyezése felkorbácsolták a nemzeti érzelmeket - írja a...