Rengeteg magyar nem tudja értelmezni a cimkéket: meg is isszák a levét

Főleg az idősebb korosztály van veszélyben!..

2019. június 10. 17:30

A cikk folytatása...Friss hírek
SUV-okat vennének a 7 személyes autókra szóló kormányzati támogatásból az érdeklődők Már csak egy hét, és július 1-től kezdve lehet igényelni a kormányzati támogatást a hétszemélyes családi autókra. Sokféle lista, összevetés készült arról, hogy mely autók lehetnek alkalmasak és/vagy népszerűek az igénylők között. Most a JóAutók.hu elemzése szerinti tízes népszerűségi lista alapján fedezhetünk fel néhány érdekességet.
Babahitel: reménykedhetnek a július elejére gyereket váró párok Lehetséges, hogy még variál a kormány a babaváró hiteles rendelettel, hogy ők se kerüljenek hátrányba.
A gyógyászati segédeszközök piacának összeomlásával fenyegetnek a gyártók 2003 óta nem lehet változtatni a gyógyászati segédeszközök árain, viszont valamiből ki kell gazdálkodni a dolgozók fizetését. Válságtanácskozást tartottak a szakmai szervezetek.
Ez lehet a közeljövő legizgalmasabb befektetése - de még túl sok a kérdés A Magyar Nemzeti Bank az elsők között hoz létre elkülönített zöldkötvény-portfóliót devizatartalékában. A jegybank jó érzékkel időzített akciója ráirányítja a figyelmet egy gyorsan növekvő, de egyelőre nem kellőképpen szabályozott területre, amely nemes célt szolgál, de számos kérdést is felvet. Gáspár András, a Privátbankár.
Több tízezer újabb lakásvásárló jön: versenyt futnak a bankok a hitelfelvevőkért Próbálnak egyre kedvezőbb hitelkonstrukciót adni...
Egész egyszerűen elfogyott a szúnyogriasztó a boltok polcairól A gyártók és a boltok sem láthatták előre az inváziót.

Top hírek:
Papír nélküli migránsokkal tekertetik a biciklit a francia futárok Aztán elteszik a pénz felét. Sok futár inkább kiszolgáltatott migránsoknak szervezi ki a melót, mert az Uber és versenytársai már nem fizetnek annyit, hogy nekik megérje tekerni.
Újabb dolog derült ki a vasárnapi boltzárról: van, akinek nincs választása Itt a nagy körkép...
Kulcsszintek alá került az OTP, de a Mol is tartogathat még meglepetéseket Izgalmas hetet zárt a hazai részvénypiac, az OTP árfolyama kiemelt támaszzóna alá került, míg a Mol is fontos szintek alatt jár. A hazai blue chipek technikai képe alapján az előttünk álló hét is...
Nem használhatják a tachográfot Retteg, hogy elveszíti a munkáját és nem tudja eltartani családját az a teherautó sofőr, aki a napokban kereste meg az RTL Híradóját. Lejárt a munkavégzéshez szükséges úgynevezett tachográf kártyája, amit a kormányhivatalban legközelebb szeptemberben tudnak neki kiállítani. Az innovációs minisztérium szerint uniós előírás miatt új kártyákra állnak át, a régieket június 15-től nem lehet kiadni.
Szegény magyarok - csak első ránézésre olcsóak a hazai boltok Magyarország az Eurostat élelmiszerárakról szóló statisztikáját elnézve viszonylag olcsó országnak tűnik, ám az átlagfizetéseket jobban megnézve már nem ennyire egyértelmű a kép. Kik keresnek nálunk jobban és fizetnek közel ugyanannyit az élelmiszerekért? Milyen termék árát tekintve van Magyarország...
Itt a tudományos válasz arra, tényleg rosszabb termékekkel etetnek-e minket a gyártók Tényleg vacakabb a nálunk kapható Nutella és halrudacska? Az EU kutatóintézete 1400 termék vizsgálata után levonta a következtetést.