Tűzcsapot tört ki egy autós a Fillér utcában

Beindult a szökőkút.

2019. június 12. 8:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rekordbevétel, rekordprofit, rekordosztalék a Mészáros és Mészárosnál Az utolsó fillér nyereséget is kiszedik a cégből.

Friss hírek
Halálos motorbaleset történt Solt közelében Az 51-es úton ütközött össze egy motor egy autóval, és a motor utasa életét vesztette a balesetben.
Hír: Kúriai döntés: kegyelemdöfés a devizaadósoknak A Kúria mai döntése meg akarja adni a devizahiteles perekben a kegyelemdöfést, mivel a testület cinikusan úgy döntött, hogy az árfolyamváltozást egyetlen szakértőnek, kereskedelmi banknak sem kellett előre látnia, viszont az adósnak igen.
Kivizsgálják, jutott-e mérgező anyag a társasházba, amelynek pincéjében vegyi anyagot tároltak A rákkeltő anyagokat tavaly ősszel vitték el a pincéből.
Szcientológusok tűzközelben? Ha az ajtón kirúgják őket, az ablakon másznak vissza, és próbálnak kormányközeli emberek kegyeibe férkőzni szcientológus vállalkozások vezetői tudhatjuk meg a ma megjelent HVG-ből.
Rétvári: a nemzeti identitást is erősítik a Csodaszarvas táborok A nemzeti identitást is erősítik a Csodaszarvas táborok, amelyek újdonságként jelennek meg az oktatásban a nyári szünetben; a kéthetes, ingyenes táborokban idén 83 200 diák vesz részt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Balassagyarmaton
A legkevésbé használhatatlan figurára szavazok Megnéztük a most indult főpolgármester-jelölti előválasztást. Szorosnak ígérkezik a verseny: a DK-t vagy utálják, vagy szeretik, középüt nincs. A Momentum jelöltjét alig ismerik, de szavaznak rá.

Feketemunkást dolgoztatott, többször nem adott nyugtát, egy fillér bírságot sem fizetett a fideszes kereskedelempolitikus cége Szatmáry Kristóf kiszállt a cégből, miután lebuktattuk. A bevallott forgalom érthetetlen módon visszaesett, a dolgozók létszáma is üti a korábbi bevallást.

Top hírek:
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.
Itt a figyelmeztetés: viharos lesz a csütörtök is A zivatarok szerda éjszakára mérséklődnek, de teljesen legfeljebb csak rövid időre szűnnek meg. Csütörtök reggel, délelőtt még csak néhol, ezt követően azonban ismét sok helyen kell számítani zivatarokra, főként az ország keleti felében közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Marabu FékNyúz: Előválasztás
Kormányinfó: Akár milliárdokat is fordíthat a kormány szúnyoggyérítésre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfón tájékoztatja az országot: 4500 ember hagyta el a közigazgatást, ez gondot okoz a Kormányablakok működésében. Akár egymilliárd forint is elmehet szúnyoggyérítésre. Gulyás szerint nem lehet atomenergia nélkül szén-dioxid-kibocsátást csökkenteni.
Sokan meghaltak a kormányerők légicsapásaiban Szíriában Legalább 16 civil és kilenc dzsihadista vesztette életét szerdán a szír kormányerők légicsapásaiban az ország északnyugati részén – közölte egy, a szíriai háború fejleményeit megfigyelő csoport