Vihar előtti csend a tőzsdéken, eséssel indulhat a nap Európában

Emelkedéssel indult a keddi kereskedés a tengerentúli tőzsdéken, a nap második felére azonban elfogyott a lendület, miután az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos bizonytalanság...

2019. június 12. 8:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pünkösd - Kozma Imre atya az ünnep üzenetéről Pünkösd ünnepén különösen oda kell figyelni a békére Európában - mondta Kozma Imre, a Betegápoló Irgalmasrend magyarországi vezetője, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke vasárnap az M...

Csak a jövedelmek kisebbek az áram- és gázáraknál Magyarországon Továbbra is Magyarországon az egyik legalacsonyabbak a lakossági energiaárak Európában, a jövedelmekhez képest azonban már nem ilyen rózsás a kép. A budapesti lakossági áramfogyasztók fizetik a...
Mikor lesz háború Európában? DobrevOrbán-vita volt Európáról A DK politikusa nem a kormányfővel, hanem a Miniszterelnökség államtitkárával vitatkozott. Legalább abban kiegyeztek, hogy a másik szélsőséges.
Megvan, hány magyar diák utazgathat ingyen Európában Újabb 20 ezer fiatalnak, köztük 382 magyar 18 évesnek nyílik lehetősége arra, hogy az unió DiscoverEU programjának keretében felfedezze Európát.
Európában próbálják elsózni az Ausztráliában megbukott Hisense OLED tévéket A vevők szerint az LG és a Sony OLED tévéi sokkal jobbak.
A labdajátékok időnként halálos maja elődje Kevésbé ismert a tény, miszerint a labdajátékokat, nem hogy nem Európában játszották először, de még csak nem is a szórakozás volt a tevékenység egyetlen célja. Legkorábban a spanyol konkvisztádorok á...

Veszteséges kezdés után nyereség Európában
Bajok vannak néhány Google-szolgáltatással Főleg Észak-Amerikában és Európában vannak gondok a Gmaillel és a Youtube-bal. Az Indexben például a Hangouts nem megy.
Megugrott a mumpszosok és kanyarósok száma Angliában, járványtól tartanak Európában Jelentősen megugrott a mumpsz- és kanyaróbetegek száma Angliában, a szakemberek az immunizálás fontosságára hívják fel a figyelmet. A helyzet Európa-szerte rejt magában veszélyeket.
Több mint 3 ezer szállodahajó járja a Dunát évente A Duna a szállodahajók legnépszerűbb folyója Európában, nem véletlen, hogy tele van a belváros az olyan hajókkal, mint amilyen a Hableánnyal üközött szerda este.
Már megint a bukta volt a menő Európában 99009
A Duna lett a legszennyezettebb folyó Európában Az átfogó kutatás során a víz gyógyszertartalmát vizsgálták.