Éjmélyből fölzengő - ez volt a Slayer búcsúkoncertje Budapesten

Búcsúturnéjának budapesti állomásán is pályafutása legjavával kedveskedett rajongóinak az amerikai metállegenda. Slágerparádé, őrületes pirotechnika, audiális ütvefúrás - ott voltunk a Papp László Budapest Sportarénában.

2019. június 12. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Annyian mennek szavazni, hogy már kedden érvényes lehet az ellenzéki előválasztás Budapesten Még szerda délig lehet leadni a voksokat. Hamarosan kiderül, ki lesz az ellenzék főpolgármester-jelöltje.

Pusztaszabolcs-Budapest, retúr Szalay Zoltán ingázókról készített sorozata 1964-ben kiverte a biztosítékot. A Fortepan-kiállítás fotói az Indexen
Ettől a Bond-lánytól nem olyan könnyű megszabadulni - Interjú Lea Seydoux-val Szokatlan módon másodszor is visszatér Daniel Craig mellé a James Bondba, de játszott a Mission: Impossible-ben is. Lea Seydoux most Budapesten forgat, Enyedi Ildikó új filmjében.
A Budapest Airport belső vizsgálatot indított a futópálya sérülése miatt A Wizz Air egyik Airbus A321-esének futóműve megsérült a futópálya hibája miatt.
"Az egyik megnyeri, aztán hárman összefognak, és csodát csinálnak Budapesten" A frekventált helyeken meglepően sokan mentek el szavazni a budapesti főpolgármester-jelölti előválasztás első napján.
Cookyék felszántják a Budapest Parkot! Őrületes partira készül a Rádió 1 csapata, akik hazai és külföldi DJ-kel karöltve perdítik táncra a közönséget pénteken.

Sit by the nád at the tó Téglás Zoli Zoliband nevű formációja ódát írt Budapesthez. Először az Indexen látható a Budapest My Love klipje.
Téved, ha azt hiszi, csak a magyarok közt akad olyan, aki bántja a teknősöket Nagy port kavart egy múlt heti eset, amikor egy állatkerti látogató agyonütött egy teknőst Budapesten. A hírek szerint akadnak még a világon olyanok, akik ugyanúgy nem tisztelik ezeket az állatokat. ...
Megnyílnak a Csepel Művek épületei a nyitott gyárak hétvégéjén Dél-Budapest ipari központja, a Csepel-sziget 200 hektáros gyártelepének mintegy húsz helyszínét lehet megtekinteni június 29-én és 30-án a Nyitott Gyárak Hétvégéje sorozat keretében
Hőség - Megdőltek a melegrekordok Az országos és a fővárosi melegrekord is megdőlt szombaton. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint Budapesten ezen a napon mostanáig 34,2 volt a csúcshőmérséklet, ezt 198...
Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.
Mutánsbringás felvonulás Budapesten