A netezők mérgezték meg Bradley Cooper kapcsolatát?

A színész ismerőse árulta el: ez volt az egyik utolsó csepp a pohárban.

2019. június 12. 10:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erre senki sem számított: Nem Lady Gaga miatt szakított Bradley Cooper Koránt sem biztos, hogy Lady Gaga miatt romlott meg kapcsolatuk.

Mégis egy nő állt Irina Shaykék közé, méghozzá Bradley Cooper anyukája A modell nehezen viselte a mama állandó jelenlétét.
Bradley Cooper csak a díjak miatt volt együtt exével? Egy újabb elmélet szerint ezért húzták ilyen sokáig a szakítást!
Bradley Cooper most is tartja a kapcsolatot Lady Gagával Nem az énekesnő miatt szakított a pár, de ha hihetünk a forrásoknak, még simán összejöhetnek.
A Csillag születik tette tönkre Bradley Cooper kapcsolatát Az év leginspirálóbb mozija tényleg megmérgezett egy hollywoodi álomszerelmet.

Így dolgozza fel a szakítást Bradley Cooper exe Úgy tűnik, minél messzebb szeretne kerülni volt pasijától
Négy év után szakított Bradley Cooper és Irina Shayk Kapcsolatukból egy gyermek született.
Vége Bradley Cooper és Irina Shayk szerelmének: Vajon mikor tűnik fel a képben Lady Gaga? Négy év után hivatalosan véget ért a fehérnemű modell Irina Shayk és a színész Bradley Cooper kapcsolata. A sztárpárnak született egy kislánya, Lea. A barátaik szerint csak az ő kedvéért húzták ki ily...
Bradley Cooper és Irina Shayk szakítottak? A modell elköltözött a közös otthonukból Úgy tűnik, igazak a pletykák arról, hogy megromlott az álompár kapcsolata.
Egyszerre ment tönkre Lady Gaga és Bradley Cooper kapcsolata. Véletlen lenne, vagy tényleg egymásba szerettek a Csillag születik alatt? Hivatalosan is szingli lett Lady Gaga! Az énekesnő már februárban a jegygyűrűje nélkül mutatkozott, ám egészen mostanáig nem beszélt szakításáról Christian Carinóval. A vasárnapi Las Vegas-i koncer...
Ajjajj! Bradley Cooper és Irina Shayk kapcsolata válságban? Nagy a baj...