E3 2019: Fél óra a Marvel Ultimate Alliance 3-mal

A kizárólag Nintendo Switchre érkező Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order fél órán át pörgött a Nintendo Treehouse közvetítése során. Nézzük is meg, hogy hogyan fest a négyfős kooperáció!

2019. június 12. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - új Marvel Ultimate Alliance 3 trailer jött, lesz Season Pass is Többek között a Fantasztikus Négyes is csatlakozni fog a pixelesített Marvel-hősökhöz.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - a legfrissebb trailerben az X-Meneké a főszerep Természetesen a mutánsok sem maradnak ki a Nintendo Switch-exkluzív játékból, és most meg is nézhetjük őket akció közben.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - Wolverine-re fókuszál az új videó A Game Informernek köszönhetően egy újabb előzetest kaptunk a nyáron érkező játékhoz.
Marvel Ultimate Alliance 3 - így kaszabol majd Rozsomák Az ikonikus X-Men karakter sem maradhat ki a buliból.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - így harcol Spider-Gwen Miles Morales után Gwen Stacy is megmutatja, hogy mire képes a szuperképességeivel.

Miles Morales a Marvel Ultimate Alliance 3-ban A Game Informer srácai már belepillanthattak a júliusban érkező Marvel Ultimate Alliance 3-ba. Most két új gameplay felvételt kaptunk a Switch-exkluzívról, Miles Moralest és Gwandát láthatjuk akció kö...
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - most az egyik Pókember akciózik A legújabb gameplay videóban megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet Miles Moralesszel.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - 7 percnyi zúzás a szuperhősök jóvoltából A júliusban megjelenő játékot végre mozgás közben is láthatjuk.
E3 2019: 25 percig pörög a Daemon X Machina A Marvelous Inc. legújabb játékában egyszerre lesz hangsúlyos szerepe a látványos, pergős akciónak és a stratégiának. Ebből ad masszív ízelítőt a Nintendo Treehouse-ban bemutatott közel félórás bemuta...
E3 2019 - Nintendo Switchre nem lesz kapható a Doom Eternal gyűjtői kiadása A Deluxe Editionről azért nem fognak lemaradni a hibrid konzol játékosai.
The Witcher 3 - jöhet a switches átirat? Az ázsiai Taobao online webáruház oldalán bukkant fel pár kép erejéig a The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switchre szánt verziójának a doboza. Elképzelhető, hogy a Nintendo konzoljára tart a CD Projek...