Újabb ray tracing előzetest kapott a Control

Az NVIDIA ismét egy rövid játékmenet részlettel demonstrálta a program egyik képességét.

2019. június 12. 13:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Control - paranormális akció a gépházban Mozgalmas, a játék helyszínéül szolgáló Federal Bureau of Control ügynökség gépházában zajló parázs, paranormális jelenségekben gazdag akciót és lövöldözést mutat be az augusztusban megjelenő játék E3...

E3 2019 - új traileren a Control, még mindig nem értünk semmit sem A Remedy legújabb játéka már egyáltalán nincs messze, de azért a srácok a rend kedvéért az E3-ra is készültek egy kedvcsinálóval.
E3 2019: Rövid kedvcsinálón a Control Kétségtelen, hogy a nyár egyik legnagyobb durranása a Remedy régóta fejlesztett, rejtélyekkel, pazar hangulattal és lehengerlő grafikával operáló Controlja lesz, melynek E3-as szerepléséhez kaptunk mo...
E3 2019: Friss képeken a Control A Remedy már nagyon készül az idei expóra, de az új mozgóképek előtt először néhány screenshottal borzolja a kedélyeket a Control kapcsán. A friss látnivalók az új karakterekre és helyszínekre koncent...
Annyira mégsem lesznek szuperek a rejtélyes NVIDIA GPU-k Az NVIDIA egy ideje valami szuper dolgot reklámoz, több forrás is úgy tudja viszont, hogy csak apróbb frissítést kap a GeForce RTX 20-széria.
Készletsöprő promócióval jelentkezett az NVIDIA A vállalat ingyen Shadow of the Tomb Raidert kínál a régebbi GeForce-ok vásárlóinak.

Jön az NVIDIA GeForce RTX 2070 Ti Ismét szárnyra kaptak a pletykák a GeForce RTX 2070 Ti-ről, ezúttal ráadásul részletek is vannak a videokártyáról.
Red Faction Evolution címmel jön a sorozat legújabb része? Hivatalos bejelentés még nem történt, de az NVIDIA Ansel oldalál felbukkant a széria eddig még nem látott részének neve.
7 új Quadro GPU-t villantott az NVIDIA Mobil munkaállomásokba szánja a Computexen bemutatott új Quadro kártyákat az NVIDIA - három modell pedig csúcskategóriás RTX vezérlő.
Computex 2019: a Studio márkanév mellé új Quadrók is érkeznek Egy kis játékot is becsempészett az NVIDIA a professzionálisra kigyúrt előadásába.
Ray tracing a GTA V-ben és a Witcher 3-ban Az Nvidia kártyáinak legújabb generációjában a valós idejű sugárkövetés volt az egyik legfontosabb hívószava, melynek grafikai hatása pár videó erejéig most a GTA V-ben és a Witcher 3-ban is megcsodál...
Szó szerint szuper újdonságot szellőztet az NVIDIA Jövő héten kezdődik a tajpeji Computex, az AMD már lázasan készül az új NAVI kártyák bemutatására, de egy videó szerint az NVIDIA sem érkezik üres kézzel.