Újra stabil az Android Q Beta 4

Egy hetes szünet után ismét elérhető az Android Q negyedik béta verziója, ezúttal bootloop nélkül.

2019. június 12. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Android Q Beta 4: volt, nincs Hibák léptek fel az Android 10 negyedik fejlesztői változatának telepítésekor, ezért a kiadás után nem sokkal leállította a közzétételt a Google a Pixelekre.

Android Q-ra frissíthető olcsóság lett a Nokia 2.2 A tavalyi modellnél jelentősen jobb felszereltséggel, akár 3 GB RAM-mal és 32 GB-os belső tárolóval érkezik a HMD Global legfrissebb mobilja.
A Huawei Mate 20 Pro mégis megkapja az Android Q tesztverzióját Ez egyben azt is jelentheti, hogy a piacon lévő Huawei készülékek mégis megkapják az Android soron következő verzióját.

Máris telepíthető az Android Q a Redmi K20 Próra Hamar csatlakozott a fejlesztői bétához a friss Redmi csúcstelefon, a Xiaominak így már három készüléke vesz részt a 10-es Android pofozgatásában.
Kikerült a Mate 20 az Android Q programból, készül a Huawei operációs rendszere A sencseniek állítólag gőzerővel dolgoznak saját operációs rendszerükön, natív Android alkalmazástámogatással. Erősen kérdéses, mikor készülhet el, a nagypolitikában mindenesetre pörögnek az események...
Kihúzta a Google a Huawei Mate 20 Prót egy fontos androidos listáról A mostani állás szerint a Huawei Mate 20 Pro nem kaphatja meg az Android Q beta változatát, és valószínűleg a többi Huawei/Honor készüléket is törlik majd az Android Q-t elsőként megkapó telefonok li...