Emlékszel a Jóbarátok kultikus kávézójára? Ma megnyílt!

A sorozat 25. születésnapja adta az apropót.

2019. június 12. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Zseniális fotó: ugyanabban a ruhában tündököl Courteney Cox és lánya - 21 év különbséggel "Nem vagyok az a típus, aki ragaszkodik dolgokhoz, de ez átkozottul jó vétel volt" - ezekkel a szavakkal osztotta meg a Jóbarátok egykori sztárja azt a fotópárt, ami 21 év különbséggel készü...

Emlékszel még Joey dögös nővérére? Drea de Matteo egy napot sem öregedett A színésznőt számos filmben láthattuk már, de a Jóbarátok spin-offja, a Joey tette világhírűvé, amelyben Gina Tribbianit alakította.
Bréking: Mégis folytatódik a Jóbarátok? A sorozat egyik sztárja elszólta magát
Jennifer Aniston szerint simán előfordulhat, hogy folytatódik a Jóbarátok A színésznő szerint Rachel Green volt az eddigi legjobb szerepe. Nemcsak ő, de színésztársai is benne lennének a folytatásban.
Az Ikea összerakta kedvenc sorozataink lakásait A Jóbarátok, a Simpson család vagy a Stranger Things ikonikus nappalija nem is olyan elérhetetlen.

Zseniális! Ilyen lenne a Jóbarátok, vagy a Simpson család klasszikus helyszíne Ikea bútorokkal Ez reklám MINDEN
55 éves korára békélt meg az alakjával Lisa Kudrow Hegyomlásnak érezte magát Lisa Kudrow a Jóbarátok forgatásai alatt. A színész 173 centiméteres, legalább fél fejjel magasabb, mint két kolléganője, a 165 centis Courteney Cox és a 164 centis Jennifer ...
Lisa Kudrow betegre éheztette magát a Jóbarátok alatt Azt is elárulta, hogy mennyire tartják egymással a kapcsolatot a Jóbarátok sztárjai.
Courtney Cox mutatott egy egész korai fotót a Jóbarátok szereplőiről
Nem hiszi el, miért nem hajlandó egyetlen pillanatot sem nézni a Jóbarátokból Lisa Kudrow Retteg a fiatalkori énjétől Lisa Kudrow. Az 55 éves színésznőt a Jóbarátok című sorozat tette világhírűvé, bár már tizenöt éve véget ért a szitkom, a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. Népes a ...
James Corden műsorában belekukkanthattunk Lisa Kudrow telefonjába Elmondta azt is, melyik volt a legemlékezetesebb pillanata a Jóbarátok forgatása során.