Ötven éve keresik, most végre megtalálhatták a NASA elveszett ereklyéjét

Fél évszázada az űrben kering.

2019. június 12. 16:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezek a szobanövényeink a legjobb légtisztítók A NASA kutatásai szerint a szobanövények hatékonyan tisztítják meg a légmentesen lezárt űrkabinok belső levegőjét, miként otthonainkat is

Trump, Hold, Mars Az amerikai elnök pénteken Twitter-üzenetben kritizálta a NASA-t – azért, amit ő rendelt el az űrügynökségnek...
A NASA megnyitja a turisták előtt a Nemzetközi Űrállomást Évente két rövid privát űrutazásra lesz lehetőség.
Januárban leállítják a Spitzert A NASA 2003 óta működő, sikeres infravörös űrtávcsövének privatizálása nem sikerült, komoly jelentkező híján 2020 elején befejeződik a tudományos munka.
A Dragon CRS-17 visszatért A SpaceX teherűrhajója a NASA megbízásából a Nemzetközi Űrállomásnál (ISS) járt, küldetését befejezve közel 2 tonnányi rakománnyal landolt a Csendes-óceánban.
Gyönyörű videót készített a Földről az űrhajós, aki balesetet szenvedett a Szojuzzal A NASA YouTube-csatornáján debütált az a videó, amit az amerikai űrhajós, Nick Hague készített a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről.

A NASA megkötötte az első szerződést a holdállomás építéséhez 2022 végén állítják majd üzembe az első eszközt.
A NASA-póló lett az új Fila táska Az amerikai űrügynökség zsebeit tömjük a szupernépszerűvé vált termékekkel? Hát, nem egészen.
Furcsa tesztbe kezdett a NASA egy helikopterrel, ezen múlhat a következő Mars-járó sorsa A NASA már javában készül arra a pillanatra, amikor a Mars 2020 Mars-járóval a fedélzetén útnak indul a leszállóegység. Hogy minden simán menjen, most egy furcsa gyakorlatba kezdtek egy helikopterrel...
Aszteroida csapódott be Ausztráliánál A NASA igazolta, hogy egy nagyobb objektum érte el a tengerfelszínt Dél-Ausztráliánál.
A NASA megerősítette, hogy meteor csapódott be Ausztráliában A tűzgolyó darabjai Ausztrália déli partjainál értek földet.
Fontos bejelentést tett a NASA a Hold-misszióval kapcsolatban Átszámítva mintegy 109 milliárd forintból épülhetnek meg annak a Hold körül keringő űrállomásnak a legfontosabb elemei, amelyeken négy ember élne.