Teljesen megváltozik a Firefox logója - Mutatjuk, milyen lesz!

Neked hogy tetszik az új dizájn?

2019. június 12. 16:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ha Firefox van a számítógépén, most azonnal frissítse Súlyos sebezhetőséget talált a Firefox kódjában a Mozilla, ezért egy soron kívüli javítást adtak ki hozzá. Ha még nem töltötte le, jobb, ha azonnal megteszi.

Fizetős modellre vált a népszerű böngésző A Mozilla októbertől nagy változásokra készül. A Firefox maga ingyenes marad, de bizonyos szolgáltatásokért fizetnünk kell.
Megváltozik a Firefox logója: több tűz, kevesebb róka Másfél éve folyik a Mozillánál a Firefox arculatváltásának előkészítése. Azt mondják, azért van rá szükség, mert a 2003-as piacra dobása óta a program maga is alaposan megváltozott.
Jön a fizetős Firefox Premium Már idén elindulhat a Firefox Premium, ami pénzért cserébe VPN-t és felhős tárhelyet is kínálhat.

Páncélba bújt a Firefox A böngésző 67.0.1 változatának már szerves része a továbbfejlesztett nyomkövetés-gátló.
Alapértelmezetten bekapcsolja a követésvédelmet a Firefox A Mozilla a Facebook Containert, Lockwise jelszókezelőjét és Firefox Monitor adatlopás ellenőrző szolgáltatását is frissíti.
Firefoxot használ? Ezt azonnal állítsa be, ha szeretne "elbújni" a leselkedő weboldalak elől A Mozilla egy új funkciót tett a Firefox böngészőbe, hogy elrejtse a felhasználókat a kíváncsi weboldalak elől.
Brutálisan felgyorsult az új Firefox A Mozilla nyolcvan százalékos gyorsulásról beszél.