Tíz tonna tűzifa lángol egy komáromi hulladékhasznosító telepen

Nagy mennyiségű papír kapott lángra egy hulladékhasznosító körül, az épület belsejében pedig tűzifa és gépek égnek.

2019. június 12. 17:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Megnéztük a Fehérvári úti Halálcsillagot A hatalmas, új épület a nemzetbiztonság egyik szupertitkos központja lesz.
Megállt a víz az elterelő aluljáróban, nem engedélyezik a Nagytétényi út lezárását Megállt a víz a forgalom elterelésére szánt új aluljáróban Budafokon.
Vegyesen alakult a forint árfolyama Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben hétfő este a reggeli szintekhez képest
Félrevezető telefonhívással próbálják átverni az előválasztókat - állítja a DK A DK szerint sok szavazót hívogatnak azzal, hogy Karácsony Gergely valójában Gyurcsány jelöltje.
Nem zavarják a kormányt az UNESCO kritikái, folytatják az építkezéseket Tárgyalással rendezné a kormány a Városligetben és a Várban folyó építkezések kritikáit, de a munkák leállítása nem jöhet szóba addig sem.
Meghalt egy 8 éves gyerek a MOM Sportnál kigyulladt bódéban A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított.

Top hírek:
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Virtuóz debattőrök ünnepe
A közvetlen Aranyhíd expressz lassabban ér a Balatonra, mintha kétszer átszállnánk A Szeged és Balaton között közlekedő Aranyhíd expressz menetideje egészen pontosan 17 perccel több, mintha egyszerűen felvonatoznánk a fővárosba, majd ott átkászálódnánk a város másik végébe, és onnan egy másik vonattal mennénk tovább a magyar tengerre.
Demokrata párti jelölttel bővült az amerikai elnökjelölt-aspiránsok tábora Joe Sestak volt képviselő személyében újabb demokrata párti jelölttel bővült az amerikai elnökjelölt-aspiránsok tábora
35 ezren szavaztak eddig az előválasztáson Még 15 ezer kell az érvényességhez.
Visszatért Budapestre a Viking Sigyn A május 29-i tragédia óta most először hajózott a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó a Duna budapesti szakaszára.