Egy kosárlabdázó csak nyakba tett lábbal fér el a McLarenben

Parc Fermé: Egy kosárlabdázó csak nyakba tett lábbal fér el a McLarenben

2019. június 12. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lenyűgözte a McLarent Norris túlélőmutatványa A McLaren szerint a csapat mérnökei a bokszban, valamint Lando Norris a pályán a túlélésért küzdött, miután egy hidraulikai hiba kis híján kiesést eredményezett az angol újoncnál.

Sainz: Mi vagyunk a negyedik erő Helyszínen lévő kollégánknak nyilatkozott Carlos Sainz a Francia Nagydíj leintését követően. Pazar hétvégét zárt a McLaren, a spanyol szerint pedig egyértelműen ők voltak a negyedik erő.
Sainz: Ha lesz nap, mikor oda kell figyelnünk egymásra... A McLaren rég nem látott teljesítménnyel rukkolt elő a Francia Nagydíj időmérő edzésén, miután Lando Norris az ötödik, Carlos Sainz pedig a hatodik helyet szerezte meg. Senki sem számított erre.
McLaren: Hogy a fenébe kerültünk ide?!? A McLarennél bizakodóak az új fejlesztéseket és a folyamatos előrelépést követően. Erős pénteki napot zártak, tényleg egyre közelebb kerülnek az élmezőnyhöz, de még ők sem értik, miért.
Kikérdeztük Eric Boullier-t: milyen versenyrendezőnek lenni az F1-ben? F1-es csapatfőnökből ritkán válik nagydíjszervező, ám a McLaren-kaland lezárultával Eric Boullier arra vállalkozott, hogy sikeressé teszi hazája futamát, a Francia Nagydíjat, amelyért egyébként sok év...
Jövőre domboríthat nagyot a McLaren Andreas Seidl szerint az, hogy újjászervezték a csapatot, leginkább 2020-ban hozhat eredményt és változást, felemelkedést Wokingban, bár az idei autó is sokat javult a tavalyihoz képest.

A McLaren is beszállna a WEC-be A wokingiak érdeklődését is felkeltette a 2021-re tervezett változtatás, de Zak Brown szerint mindez nem érintené az F1-es istálló működését, amellett futtatnák az új projektet.
Szó szerint elolvadt a McLaren felfüggesztése a Kanadai Nagydíjon Parc Fermé: Szó szerint elolvadt a McLaren felfüggesztése a Kanadai Nagydíjon
Narancssárga, szorosan kötődik az F1-hez és nem a McLaren mi az? Parc Fermé: Narancssárga, szorosan kötődik az F1-hez és nem a McLaren mi az?
Norris nem tudja, mi okozta a kiesését Sem a brit pilóta, sem a csapata nem tudja egyelőre, miért tört el váratlanul a McLaren felfüggesztése az F1-es Kanadai Nagydíjon pedig addig remek csatát vívott Verstappennel az újonc.
F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát! Bemutatkozik a Formula-1 hivatalos sörpartnere, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.
Elhunyt a McLaren első alkalmazottja Parc Fermé: Elhunyt a McLaren első alkalmazottja