A Momentum főpolgármester-jelöltje provinciális hőbörgőknek tartja a magyarokat

Kerpel-Fronius Gábor már korábban is szidta a magyarokat.

2019. június 12. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Momentum: Felül kell vizsgálni, hogy hány lakás van fideszesek kezében Deutsch Tamás szerint a párt bejegyzése a zsidó vagyonelkobzásokat idézi.

A legkevésbé használhatatlan figurára szavazok Megnéztük a most indult főpolgármester-jelölti előválasztást. Szorosnak ígérkezik a verseny: a DK-t vagy utálják, vagy szeretik, középút nincs. A Momentum jelöltjét alig ismerik, de szavaznak rá.
Momentumos alelnököt választott a liberális frakció A Momentum Mozgalom EP-képviselői a Renew Europe frakcióba ültek be.
Teljes ellenzéki együttműködés Esztergomban A DK, a Momentum, az MSZP-P, a Jobbik, az LMP is beállt a független informatikai vállalkozó mögé.
Závecz: A Momentum a 60 felettiek körében is egyre népszerűbb A Závecz Research friss kutatása szerint a Fidesz, a DK és a Momentum az EP-választás után sem vesztett lendületéből.
Az LMP elfogadja az ellenzéki pártok fővárosi ajánlatát Az LMP budapesti szervezetének kongresszusa szombaton elfogadta a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd ajánlatát az önkormányzati választásokra, így a párt támogatni fogja az előválasztáson győz...

Karácsony Gergely, Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor úgy csaptak össze, hogy ugyanazt akarják Előválasztási vitát rendezett Gulyás Márton civil aktivista és a Partizán, az előválasztás második fordulója előtt csapott össze és ismertetett programot az MSZP, a DK és a Momentum indulója. A kánik...
Élesen kritizálja a magyar embereket a Momentum főpolgármester-jelöltje Újabb internetes bejegyzések kerültek napvilágra.
Győrben is közös polgármesterjelöltet indít az ellenzék Glázer Tímea lesz az, akit a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP is támogatni fog.
Momentum: a magyar kormány tehet a románok úzvölgyi balhézásáról Kuncze, Pető, Demszky, Horn, Bauer és elvtársaik visszatértek!
Gyurcsány Kálmán Olgával bizonyítaná, hogy nem csak egy szépségversenyt nyert A Momentum szerint Kálmán Olga tarolhat az előválasztáson, ahogy Karácsony stábja sem tartja őt esélytelennek. Gyurcsánynak meg belefér, hogy pár nap alatt megváltozott az álláspontja.
Rendesen helyretették a magyarokat agyhalottazó momentumost A Momentum főpolgármester-jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor békülni akart az általa agyhalottnak minősített magyarokkal, ám minden bizonnyal nem tette zsebre azt, amit tőlük kapott.