Egyszerű módszerrel kezelhető a mogyoróallergia

A kezelés egy hónap alatt meghozta az eredményt egy ausztrál kislánynál.

2019. június 12. 19:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Tessa Thompson divatos szatírnak öltözött az MTV filmes díjátadójára Az érdekes frizura ment rajta.
Remek telefon az Asus Zenfone 6, de a különleges kamera okozhat gondokat Nagyot újított az Asus a Zenfone 6 kamerájával, de minek.
Otthon melege program: társasházak pályázhatnak milliárdokra A földgázüzemű konvektorok cseréjére kiírt pályázat még nyitva van, augusztus 30-ig lehet jelentkezni.
Kisebb földrengést észleltek az észak-koreai-kínai határon, Peking szerint robbantás történt A kínai elnök a héten tesz látogatást Phenjanba.
2023-ig négy százalékos növekedésre számít a kormány A költségvetés tervezetéhez csatolt előrejelzés szerint nem áll meg a magyar száguldás.
Tárgyalásán lett rosszul, meghalt a megbuktatott egyiptomi elnök A jelentés szerint a 67 éves Mohamed Murszi egy meghallgatáson vett részt az ellene kémkedési vádakkal indított bírósági eljárás keretében, amely után elájult, majd rövid időn belül meghalt.

Top hírek:
Így emlékeztek meg a politikusok a 30 éves rendszerváltásról Az éppen ma 30 éves bátor, hazaszerető szókimondás máig alakítja hazánk sorsát.
Két részre szakadt az ország vasárnap délután Több járásban első és másodfokú riasztást adtak ki
"Én a fiatal lányokat szerettem, nem a Dallast" az ormánsági olajmezőtől kicsit sincsenek elájulva a helyiek Óriási gazdagságot hozhat az ország egyik szegény vidéke: harminc éve nem találtak akkora olajmezőt Magyarországon, mint nemrég az Ormánságban. Helyszíni riportunkból kiderül, hogy a helyiek elég vegyesen fogadták a hírt, és nem rohanták meg a cowboykalapboltokat örömükben.
Donald Trumpról neveztek el egy települést Az izraeli kormány a Szíriától elfoglalt Golán-fennsíkon ülésezve vasárnap úgy döntött, hogy települést hoznak létre a térségben, amelyet az amerikai elnökről neveznek el.
Egy román lány végzett az apjával Galgahévízen A férfi a fiát és az élettársát bántalmazta, a 13 éves lány agyonszúrta.
A kormányzó lemondatását követelte a kiengedett hongkongi tüntető A 22 éves egyetemista szava számít a városállam autonómiájáért aggódó milliós tüntetési hullámban.