E3 2019: Jövő tavasszal jön a Wasteland 3

Napra pontos megjelenési dátumunk még most sincs, de most már legalább tudjuk, hogy a Wasteland harmadik része a jövő tavaszi premiert célozza meg. Az inXile Entertainment el is árulta, miért nem tudja tartani az eredeti dátumot.

2019. június 12. 20:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új traileren leshetjük meg a Fallout 4-be átültetett Fallout 3-at Jól halad a Fallout 4: Capital Wasteland fejlesztése, és a most kiadott kedvcsináló alapján elég izgalmasnak is ígérkezik a mod.

E3 2019: Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror A Bandai Namco és a Dontnod Entertainment egy hivatalos közleményben megerősítette, hogy a csapat új játéka, a Twin Mirror nagyot csúszik és csak jövőre jelenik meg.
E3 2019: Ismét életjelet adott magáról a Griftlands A két évvel ezelőtti PC Gaming Shown mutatkozott be a Mark of the Ninját és a Pyre-t is elkövető Klei Entertainment legújabb játéka, a Griftlands, ami az eltelt két év alatt teljesen radar alatt marad...

E3: 2019 - A Wasteland 3 sem hiányozhat az E3-ról A játék egyik legfontosabb újítása a kooperatív kampány mód lesz.
EA Play 2019 - közel tizenöt percnyi Star Wars Jedi: Fallen Order gameplayt mutattak nekünk Végre mozgás közben is megnézhetjük a Respawn Entertainment legújabb alkotását, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert.
Megjelenési dátumot kapott a My Friend Pedro A tavalyi E3-on mutatkozott be a Devolver Digital és a DeadToast Entertainment közös játéka, a My Friend Pedro, ami lassított fegyverbalettként a Max Payne legszebb pillanatait idézi. A játék végre me...
System Shock 3 - a fejlesztők saját maguk dobnák piacra a játékot, ha nem találnak kiadót Készülget a játék, viszont az OtherSide Entertainment sajnos továbbra sem talál partnert hozzá.