Több mint két ezer éve is fogyasztottak kannabiszt Kelet-Ázsiában

2500 éves edényekben mutattak ki pszichoaktív anyagot.

2019. június 12. 21:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Kigyulladhatnak a régi MacBook Prók, visszahívja őket az Apple Ingyen kicseréli bizonyos típusú MacBook Prókban az akkumulátort az Apple, hogy ezzel előzzön meg egy esetleges tüzet. Mutatjuk, mely gépekről van szó.
Mérföldkő: megkezdték a paksi bővítéshez szükséges kiszolgáló épületek kivitelezését Miközben még mindig nem készült el az atomerőmű engedélyezéséhez szükséges tervdokumentáció.
Sarapova volt trénerével készül tovább Babos Tímea Egyszer már világelsőt csinált egy tanítványából.
A nap legfontosabb hírei – 2019.06.20 Polgármester-jelöltek, polgármester-jelöltek mindenhol.
Helyreigazítás Az államtitkár pasija is nyert a minisztérium közbeszerzésén címmel megjelent cikkünkben foglaltak miatt.
Eltűnt egy 13 éves lány a VIII. kerületben Lólé Boglárka körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. Eltűnésekor sárga felsőt, valamint kék nadrágot viselt.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.