A ciprusi sorozatgyilkos utolsó, legfiatalabb áldozatát is megtalálták egy bányatóban

Nikosz Metaxasz hivatásos katonatiszt 7 ember megölését vallotta be április 25-én, az áldozatai Cipruson dolgozó külföldi nők, illetve lányaik.

2019. június 12. 21:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Cipruson szexizik Zimány Linda - fotók

Begyűjtik az invazív tűzhalakat Ciprus tengervizeiben Búvárok megkezdték a ciprusi tengervizekben elszaporodott tűzhalak szervezett kiirtását, a térségben nem őshonos faj ugyanis nemcsak a Földközi-tenger biodiverzitását fenyegeti, mérge az emberekre is ...

Friss hírek
Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű első felvonulási épületeinek kivitelezése A telephelyen mától folyamatos lesz a munkavégzés.
Orbán stratégiai fontosságúvá minősítette a csődbe állt szigetszentmiklósi fociklubot Csapata sincs a stadionépítésben tönkrement szervezetnek.
Délután még kiakadt Trump, estére már megszelídült a lelőtt drón miatt Az amerikai drónt "ostoba" emberi hiba miatt lőtték le nemzetközi vizek felett - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Ovális Irodájában újságíróknak. Az elnök Justin Trudeau...
"Az egyik megnyeri, aztán hárman összefognak, és csodát csinálnak Budapesten" A frekventált helyeken meglepően sokan mentek el szavazni a budapesti főpolgármester-jelölti előválasztás első napján.
Valami megmozdult Pakson Elkezdődtek a munkálatok az atomerőmű területén.
Klublegenda irányítja tovább a Real második csapatát Legközelebb talán már Zidane-t is ő váltja.

Cipruson a jobbközép nyerte a választást A kormánypárt a voksok 29 százalékát szerezte meg.
Jól szerepeltek a kommunisták Cipruson, de náluk is jobban a konzervatívok Vezet a DISY, szorosan mögötte a második a Progresszív Munkáspárt.
Hajdú Péter új párja bikinis bombázó Annával Cipruson romantikáztak Hajdú Péter Cipruson, a szerelem szigetén nyaralt barátnőjével, Annával.

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Jövőre is lesz nemzeti konzultáció, Rogán Antal megígérte Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.