Négyjátszmás magyar vereség Ausztriában

Ezzel eldőlt, hogy a csapat nem juthat a sorozat döntőjébe.

2019. június 12. 23:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősztől működik a norvég pilótaképző központ Sármelléken A szükséges négyszemélyes kisgépeket már megrendelték Ausztriában, ősztől pedig megkezdődik a norvég beruházással megvalósuló pilótaképzés Sármelléken, a Hévíz-Balaton Airporton - közölte a hévízi...

Strache nem katapultál át az EP-be A megbukott FPÖ-vezér egyszer visszatérne a politikába, de Ausztriában szeretné folytatni.
Fertő tavi kannibál: Gulyást neveztek el a gyilkosról? Morbid pletyka kapott szárnyra Ausztriában: az ottani sajtóban napvilágot látott szóbeszéd szerint egy étteremben levest neveztek el az elmebeteg kannibálról, Alfred U.-ról. Ismeretes: tavaly egy brut...
Megbuktatta Kurzot, de ősztől újra vele kormányozna az osztrák Szabadságpárt Szeptember végén tarthatják meg Ausztriában az előrehozott választásokat, a kampányt pedig be is indította a leváltott Sebastian Kurz.
Bevándorlók alapítottak pártot Ausztriában A SÖZ listavezetője a török származású, már Bécsben született Hakan Gördü.

Remekeltek a magyar ralikrosszosok Ausztriában Parc Fermé: Remekeltek a magyar ralikrosszosok Ausztriában
A magyar női kézilabda-válogatott Ausztriában gálázott Eggyel közelebb került a vb-hez és az olimpiához Kim Rasmussen csapata.
Már Ausztriában van a Viking Sigyn A Hableánnyal ütköző szállodahajó péntek reggelre elhagyta Budapestet.
Ha Strache nagyon akarná, akár EP-képviselő is lehetne belőle Ausztriában ugyanis konkrét jelöltekre is lehet szavazni, és a bukott szélsőjobboldali politikusra állítólag sokan ikszeltek.
Ausztriában az Osztrák Néppárt a befutó a legfrissebb közvéleménykutatás szerint Az FPÖ a harmadik helyen áll, ezzel egy helyet veszíthetnek az EP-ben.
Őrült hét: egy merész titkosszolgálati akciót és egy megbukó miniszterelnököt is láttunk Nem akármilyen hét a mostani, elég csak arra gondolni, hogy vasárnap voksolni várják a magyarokat is, míg Ausztriában az elmúlt évek egyik legkomolyabb politikai botránya robbant ki alig pár nappal az...