Letették a 10 milliárdos uszoda alapkövét

A Modern városok program részeként közel tízmilliárd forintból épülő új városi sportuszoda alapkövét rakták le pénteken Veszprémben.

2019. június 15. 16:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

100% romantika: így kérték meg a Modern család babaarcú sztárjának a kezét Sarah Hyland eljegyzése mesébe illő

Ilyenné válnak jövőben a temetők? Modern temetkezési formát fogadtak el Egy sokkal zöldebb temető.
Az útra dobta ki a szemetét az autós Szeméttel megpakolt, hatalmas zacskót dobott ki menet közben egy autós Veszprém közelében a főútra. A szemetelést a szembejövő kocsi kamerája rögzítette. Egy szakértő szerint azon felül, hogy környeze...
A modern ember 150 ezer évvel korábban érkezhetett Európába A modern ember jóval korábban hagyta el Afrikát és 150 ezer évvel korábban érkezhetett Európába az eddig véltnél - állapították meg német és görög kutatók egy Görögországból származó koponya elemzése ...
Most is használják Veszprém titokzatos bunkerét, ahová a nyilasok a Szent Koronát rejtették 1944 novemberében a Szálasi-kormány egy veszprémi, földalatti bunkerbe menekítette a koronaékszereket, a Szent Jobbot és a Magyar Nemzeti Bank 30 tonnás aranykészletét. A bázis azóta is védi az ország...
A DK-s Katanics Sándor az ellenzék közös jelöltje Veszprémben Közös polgármester- és képviselőjelölteket állítanak a veszprémi ellenzéki pártok.

Veszprém lenyűgözte a mezítlábas világsztárt Caro Emerald fergeteges koncertet adott, a VeszprémFest közönsége egy egyedülálló produkciót részese lehetett. [...] Bővebben!
Az eddig véltnél 160 ezer évvel korábban érkezhetett Európába a modern ember Egy Görögországban talált koponya alapján az ember jóval előbb hagyta el Afrikát, mint hittük.
Új völgyhíd épül Veszprémben, a bringások dörzsölhetik a tenyerüket A 350 méteres, bringautas híd a Modern Városok Program részeként valósulhat meg.
Megműtötték a navigátort, akit a nézők húztak ki a lángok közül a Veszprém-ralin Férje azt írta, hogy nincs belső sérülése, és a gerince sem sérült, nemsokára megint mosolyogni fog.
Lángra kapott autóból mentettek versenyzőket nézők a Veszprém-ralin A fák közé hajtó autó navigátora beszorult, vezetője összeesett a kocsi mellett.
A brit óriás, aki a nagyszínpadról küldte el a fenébe Boris Johnsont Itt volt tavaly a Szigeten, Ed Sheeran egyik legjobb cimborája, Banksy tervezi a fellépőruháit, az Adidas reklámarca, a Föld legszexibb férfijával forgat klipeket, de ön jó eséllyel még nem hallott r...