Lemezre kerülnek a Red Dead Redemption 2 zenéi

A Rockstar a minap bejelentette, hogy hivatalos album formájában ereszti piacra a Red Dead Redemption 2 soundtrackjét, illetve eredeti aláfestő zenéjét. Mindkét összeállítás megérkezik még az idei nyár folyamán.

2019. június 16. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Red Dead Redemption 2 - újabb PC-s nyomok A Red Dead Redemption folytatásának tavaly őszi megjelenése óta megszámlálhatatlan utalást kaptunk már a PC-s változatra vonatkozóan. Most itt egy újabb, ráadásul ez is egyértelmű jele annak, hogy kés...

Red Dead Redemption 2 - a PC-s változatra utaló jelet találtak Ismét felcsillant a remény a rajongók szemében, hogy elkészülhet a játék PC-s portja.

Friss hírek
Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.
Utolsó előzetest kapott az Az: Második fejezet Elrajtolt San Diegóban az idei Comic-Con, aminek egyik nyitóeseményén a Warner Bros és a New Line bemutatta az Az második fejezetének utolsó, nagyon sűrűre és mozgalmasra sikerült előzetesét.
Az 2 - az új előzetes sem egy kellemes vígjátékot ígér Újabb trailer enged betekintést az Az folytatásába.
FIFA 20 - videón a játékmenet újdonságai Például kiszámíthatóbbak lesznek a szabadrúgások.
Újabb pontmátrix előlapos ház az In Wintől Az In Win 307 utódja némileg átszabott formát kapott, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltűnőségből nem vizsgázik jelesre.
Gyújtogatás volt a Kyoto Animation épületében, legalább 33-an meghaltak Egy 41 éves férfi üzemanyagot locsolt szét az irodában, majd lángra lobbantotta.

Red Dead Online teszt - a vadnyugat a lehetőségek földje A Red Dead Redemption 2 világába helyezett online játékot nehéz tesztelni, mivel folyamatosan változik, épül, de azért teszünk egy próbát a közösségi vadnyugat feltérképezésével.
Állítólag azért nem halad a Bond 25 forgatása, mert a rendező folyton játszik Cary Joji Fukunaga szerint persze nem igaz, hogy a Red Dead Redemption 2 lenne a problémák oka.

Top hírek:
Az EU vizsgálatot indított az Amazon ellen Mélyreható vizsgálatot indított az Amazon ügyében szerdán az Európai Bizottság annak megállapítására, hogy az amerikai kereskedőóriás visszaélhetett-e az oldalán hirdetők adataival.
The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.
Az első kép A láthatatlan ember forgatásáról Megint egy senkit nem érdeklő csapós képpel gazdagodhattunk...
Kisebb bevágással jönnek a jövő évi iPhone-ok Jobban elrejtik az ide szánt modult, míg a csúcstelefonok gyártása Indiában is elindul.
Total War: Warhammer 2 - még 3 ingyenes DLC vár ránk Nincs még vége a 2 évvel ezelőtt megjelent stratégiai mókának. Hamarosan új tartalmakat kapunk és egy forint sem kell majd fizetnünk értük.
Íme A Bosszúállók: Végjáték plusz tartalmat reklámozó előzetese Az Avengers 4 rajongók millióinak csápolása és adakozása közben dönti meg diadalittasan az Avatar rekordját.