A következő konzolgeneráció lesz az utolsó?

A streaming kapcsán újra felmerült a kérdés, hogy vajon meddig is számíthatunk hagyományos konzolok megjelenésére, a Sony és a Microsoft vezérei pedig nem feltétlenül vannak ugyanazon a véleményen.

2019. június 16. 21:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.

Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Így fest a Gears 5 egyik multis térképe A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajt...
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.

Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.
Tündéri újdonság a SwiftKeyben A Microsoft továbbfejlesztett appjával vicces 3D emojikká alakíthatjuk saját magunkat.
Microsoft is felszállt a Stranger Things-vonatra
Még a Konamit is meglepte PES és a Detroit cseréje Úgy tűnik, hogy még a Pro Evolution Soccer 2019-et fejlesztő és kiadó Konamit is meglepte, hogy a Sony az utolsó pillanatban lecserélte a PS Plus-os előfizetőknek szánt játékot a Detroid: Become Human...
Különleges videóval ünnepli a Sony, hogy 40 éves lett a Walkman Bár a streaming szolgáltatásokkal vált teljesen priváttá a zenehallgatás, a folyamathoz a Sony Walkmanjének sikerei is kellettek. Az eszköz épp a napokban lett 40 éves.
Egy fiatal játékos összerakta a Super Mario Maker 2-t a PS4-es LittleBigPlanet 3-ban A zseniális rajongói projektnek hála többé-kevésbé már a Sony masináján is elérhető a Nintendo alkotása.