Elnézték a boltban a csomagolást, véletlenül igazolták, hogy a kávé működik egy ritka betegség ellen

Napi két eszpresszó hatásosságát sikerült egy véletlen teszttel alátámasztani: egy 11 éves francia kisfiú ritka, örökletes, gyógyíthatatlan betegségének, a diszkinéziának a tüneteit szüntette meg a kávé.

2019. június 17. 12:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Programajánló: Vissza a Holdra! Az Apollo-11 holdraszállásának 50. évfordulóján a Hold kutatásának múltjáról és jövőjéről, a holdi gazdaságról rendeznek nemzetközi konferenciát vasárnap Budapesten.
Durva hiba volt az Instagramon: bármelyik fiókot fel lehetett törni Olyan biztonsági résre bukkantak az Instagramban, amely lehetővé tette (volna) a hackereknek, hogy kivétel nélkül bármelyik fiókot feltörjék.
Olyan nanorészecskéket fejlesztenek kínaiak, ami gyógyíthatja a mellrákot A melldaganat egy agresszív típusának kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatók.
Lehet, hogy kétszer kell kinyitnia a tárcáját, ha gyorsan töltené az új Galaxy Note-ot Az augusztusban érkező új Note-vonallal együtt a 45W-os gyorstöltési lehetőség is elérkezik. Egy sajtóértesülés szerint ezért azonban a Samsungtól szokatlan módon külön kell fizetni.
Tévét ad ki a Huawei, azon futhat először saját operációs rendszere Nem egy újabb telefonnal, hanem különleges okostelevízióval rukkol ki a Huawei, pontosabban Honor almárkája augusztus elején. Bár a cég részéről nagy a titkolózás, sokan úgy vélik, ebben az eszközben mutatkozhat be a vállalat évek óta fejlesztett operációs rendszere, a HongMeng.
Újra működik az európai GPS, közel egy hét alatt sikerült megjavítani Bizonyos zavarok azért még elképzelhetők a Galileo-rendszerben jelentette a Politico.

Top hírek:
Visszatért a Föld légkörébe, majd megsemmisült Kína űrlaboratóriuma Véget ért a Tienkung-2 nevű kínai űrállomás életciklusa, amely mostanra lepottyant az égből. Vészhelyzet nem állt fenn, a szerkezet darabjai a Csendes-óceánban landoltak.
"Kétmilliárdan rendszeresen esznek rovarokat a többieknek még egy kis biztatásra van szükségük" Először mérte meg az ehető rovarok antioxidánsszintjét egy kutatócsoport, s mint kiderült, a szöcskék és selyemhernyók annyi antioxidánst tartalmaznak, mint a friss narancslé.
Ezért nem sikerült a szovjeteknek a holdra szállás Az űrverseny első évei egyértelműen a szovjeteké voltak: a kommunista birodalom bocsátotta Föld körüli pályára az első műholdat, Jurij Gagarin volt az első ember, aki megjárta a világűrt, a szovjetek küldték az első űreszközöket a Holdra, s Alekszej Leonov volt az első űrhajós, aki kilépett a kozmoszba.
Történt valami a Wizz Air rendszerével, a jelszavak is érintettek Kollégáink közül ketten is ugyanarról a Wizz Air-címről kaptak levelet pénteken, amelynek tartalma szerint a társaság rendszerében fellépett technikai gond miatt jelszavuk megváltoztatására kérik őket.
Tíz érdekesség a Marsról – III. Az ESA 10 infografikán mutatja be a legizgalmasabb, aktuális érdekességeket a vörös bolygóról. Sorozatunkban páronként mutatjuk be a képeket.
Olyan nanorészecskéket fejlesztenek kínaiak, ami gyógyíthatja a mellrákot A melldaganat egy agresszív típusának kezelésére alkalmas nanorészecskéket fejlesztenek kínai kutatók.