Ferihegy nem tudott gépeket fogadni és indítani

Bécsbe és Pozsonyba terelték az érkező repülőket.

2019. június 19. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tömegverekedés Pozsony utcáin a holland, bolgár, és a lengyel ultrák között. Közel száz embert tartóztattak le azt követően, hogy az Ajax Amszterdam, a Levszki Szófia és a Cracovia Kraków ultrái a belvárosban randalíroztak.

Friss hírek
Visszatért a letartóztatott pingvinpár, és megint kirabolta ugyanazt a szusizót
Erősödtek a részvények a magyar tőzsdén A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 291,57 pontos, 0,71 százalékos emelkedéssel, 41 282,46 ponton zárt csütörtökön.
Békésen tüntető időseket tartóztattak le Hawaiin, mert tiltakoztak a vulkánra épített távcső ellen Harminc méteres átmérőjű távcsövet akarnak felhúzni a Mauna Kea vulkánra, a helyiek szent földjére.
Drágulhat az egyik legfontosabb élelmiszer Nőhet a nyerstej és a feldolgozott tejtermékek ára a nyerstej csökkenő mennyisége, valamint az előállítási költségek, az infláció és a munkabérek emelkedése miatt .
Ismét éheztetett a magyar állam egy menedékkérőt a tranzitzónában A Helsinki Bizottság szerint a strasbourgi bíróságnak tizenötödik (!) alkalommal kellett közbelépnie.
Mindenki olyan gyereket kívánna magának, mint Reese Witherspoon lánya A színésznő nem is érti, hogy hogyan lehet ilyen szerencsés.

Peter Pellegrini: Timmermansnak más pozíciót is találhatunk A vasárnap és hétfőn tartott brüsszeli európai uniós csúcson a résztvevők nem értettek egyet abban, kiket kellene ültetni az Európai Unió kulcspozícióiba, ezért is futottak zátonyra a tárgyalások. Ezt...

Top hírek:
Summer camp in NE Hungary hosts 350 diaspora Hungarians A group of 350 young people from 15 countries in four continents have arrived in Satoraljaujhely, in north-eastern Hungary, to spend vacation in a summer camp.
Egy lépéssel közelebb került a kancellársághoz Kramp-Karrenbauert Megtalálták Ursula von der Leyen utódját Berlinben.
Újabb tűzszünetet kötöttek Ukrajnában Határozatlan időtartamú tűzszünetben állapodtak meg a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felek a válság rendezésére hivatott háromoldalú, Kijev, Moszkva és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőiből álló összekötő csoport szerdai ülésén Minszkben.
Fapadoson utazott, gurulós poggyásszal vegyült Orbán Viktor fotó "Mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?" értetlenkedett a Wizz Air hétfői MilánóBudapest-járatának egyik utasa, mikor Orbán Viktor tűnt fel a fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott. Még fotókat is készített a magyar kormányfőről, akit az elmúlt években többször is támadtak baráti üzletemberektől elfogadott repülőutak vagy a honvédség gépeinek használata miatt.
A következő hetekben nagyobb eséllyel ugorhatnak üzekedő őzek az autók elé
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.