Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant

2019. június 19. 22:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Félmilliárd dollárért sem engedik ki a pedofil milliárdost Jeffrey Epsteint a legszigorúbb manhattani börtönben őrzik.
Szerény mínuszban az amerikai tőzsdék Sem a vállalati gyorsjelentések, sem az USA és Kína között fel-fellángoló kereskedelmi feszültségek nem segítettek abban, hogy pozitív tartománya kerüljenek a vezető amerikai részvényindexek. Eséssel...
A magyar brexitügyi biztos bízik a britek szavában Brexitügyekért felelős miniszteri biztosként folytatja munkáját Takács Szabolcs. A fideszes politikus az InfoRádiónak a többi között azt hangsúlyozta: a kormány megvédi a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok jogait.
Visszatért a letartóztatott pingvinpár, és megint kirabolta ugyanazt a szusizót
Tejáremelésre figyelmeztet a terméktanács Kevesebb a nyerstej, nőnek az előállítási költségek és a munkabér, valamint az infláció.
FIFA 20 - videón a főbb változások Vadonatúj előzetessel jelentkezett a FIFA-sorozat következő számozott felvonása. A friss kedvcsináló a játékmenetben eszközölt főbb újdonságokat részletezi és mutatja be. Például megújul a büntető rúgás rendszere és javul a labda fizikája.

Top hírek:
Summer camp in NE Hungary hosts 350 diaspora Hungarians A group of 350 young people from 15 countries in four continents have arrived in Satoraljaujhely, in north-eastern Hungary, to spend vacation in a summer camp.
Egy lépéssel közelebb került a kancellársághoz Kramp-Karrenbauert Megtalálták Ursula von der Leyen utódját Berlinben.
Fapadoson utazott, gurulós poggyásszal vegyült Orbán Viktor fotó "Mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?" értetlenkedett a Wizz Air hétfői MilánóBudapest-járatának egyik utasa, mikor Orbán Viktor tűnt fel a fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott. Még fotókat is készített a magyar kormányfőről, akit az elmúlt években többször is támadtak baráti üzletemberektől elfogadott repülőutak vagy a honvédség gépeinek használata miatt.
Újabb tűzszünetet kötöttek Ukrajnában Határozatlan időtartamú tűzszünetben állapodtak meg a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felek a válság rendezésére hivatott háromoldalú, Kijev, Moszkva és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőiből álló összekötő csoport szerdai ülésén Minszkben.
A következő hetekben nagyobb eséllyel ugorhatnak üzekedő őzek az autók elé
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.