Csak fenékből és farokból áll a robotmacska, mégis nagyon aranyos

Tartanál ilyet, ha nem lehetne igazi állatod?

2017. október 12. 13:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak fenékből és farokból áll a robotmacska, mégis nagyon aranyos Tartanál ilyet, ha nem lehetne igazi állatod?
Ők a GLAMOUR-napok nyertesei Gratulálunk!
Mit válaszolsz erre a kérdésre? 90%-ban biztosra megmondja, szakítás lesz-e a kapcsolatod vége Egyszerű, mégis sokkal többet elárul a kapcsolatotokról, mint hinnéd.
Katus Attila úgy érzi, készen áll az apaszerepre Katus Attila nagybácsi szerepben tűnik fel a képernyőkön, 3 éves unokahúgával, a tündéri Milával ők is megmérkőznek a csütörtök esti Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban. Attila mesélt a műsorról és azt is elmondta, későn érő típusnak tartja magát, talán ez is oka lehet annak, hogy bár 40 éves elmúlt, de még nem alapított családot.
Pataki Zita bikinis fotókat posztolt - 43 évesen is kirobbanó formában van Pataki Zita és negyven fölötti sztárjaink, akiknek irigylésre méltó a bikinis alakjuk.
Szörnyeteget fogott Straub Dezső Egy egész hónapra elegendő halat kifogott a tizenharmadik horgászkupán Straub Dezső. Pedig csak egy ponty akadt a horgára.

Top hírek:
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
Szombathy Gyulát sürgősen meg kellett műteni - A színész súlyos betegséggel küzd Szombathy Gyula komoly sebészeti beavatkozáson esett át.