"Sok a közgazdász, sok a hülyeség is"

Pikkelek mostanság az önjelölt közgazdászokra, különösen azóta, amióta egyes sajtótermékek fokozott figyelemmel ölelik magukhoz a neofita lelkesedők elmebajnokságának legújabb vívmányait.

2017. október 12. 15:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Nőtt a Graphisoft Park árbevétele és eredménye A Graphisoft Park árbevétele 2017-ben 10,624 millió eurót tett ki, 11,5 százalékkal nőtt az előző évihez képest, emelkedett az eredménye is - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
Vicces! Gundel Takács Gábor megmutatta, hogy ˝puforog˝ az Igazgató Úr Az Igazgató előző telefonját késve vette fel Gundel Takács Gábor, aki szerint ezúttal azért csörög késve az Igazgató, mert ˝puforog˝. Hogy miként, azt is megmutatta!
A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.
Vulkán nőtt ki a semmiből egy mexikói gazda földjén Hetvenöt évvel ezelőtt viharos gyorsasággal, mindössze pár nap alatt emelkedett egy új tűzhányó a Mexikói-felföldön.
Lehull a lepel arról, hogy Puller miért szeret a porszívózsákban turkálni Igazán színes egyéniség Puller, az Áll az alku aktuális alkudozója, aki andragógiát tanult, de mégis gyerekekkel foglalkozik, akiknek szeretne pszichoaerobik-oktatást is tartani. Hogy ez mit takar és miért szeret a porszívózsákban turkálni, kiderül a videóból.
Idén is erős migrációs nyomásnak lesznek kitéve a dél-európai országok A Frontex közlése szerint várhatóan idén is erős lesz a nyomás.

Top hírek:
A Nébih vizsgálata alapján mocskos konyhából szállít ki ételt a Teletál 5 tonna lejárt ételt is kivontak a forgalomból.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Állatkínzó rendőr miatt tört ki a lincshangulat a Facebookon (18+)
Kikérte a panaszkönyvet a Király utcai töröknél, lábtörés lett a vége Az étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.
Ötvenéves lett a BKV A BKV 50 éve kihagyhatatlan része a főváros életének, szolgáltatásait naponta több mint egymillió ember veszi igénybe - mondta a főpolgármester a közlekedési társaság fél évszázados fennállása alkalmából tartott hétfői budapesti rendezvényen.
Puskás a leghíresebb migráns rappeli NoÁr, hogy mindenki megértse Migráns? Bevándorló? Menekült? A vajdsági származású színésznek, Molnár Áronnak, azaz NoÁrnak elege lett a fogalmi zűrzavarból, és elrappelte a különbséget Romhányi-díjas rímekkel tűzdelve.