"Sok a közgazdász, sok a hülyeség is"

Pikkelek mostanság az önjelölt közgazdászokra, különösen azóta, amióta egyes sajtótermékek fokozott figyelemmel ölelik magukhoz a neofita lelkesedők elmebajnokságának legújabb vívmányait.

2017. október 12. 15:28

A cikk folytatása...Friss hírek
A Munkástanácsok a hatéves bérmegállapodásban rögzítettnél magasabb béremelést javasol jövőre A költségvetés állapota, a munkaerő-piaci helyzet és a vállalkozások teherbíró képessége alapján a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) a tavaly kötött hatéves bérmegállapodásban rögzített 2018. január 1-jétől életbe lépő 8 százalékos minimálbér és 12 százalékos szakmunkás garantált bérminimum növekedésnél nagyobb 13, illetve 17 százalékos béremelést javasol jövőre - közölte a MOSZ csütörtökön az MTI-vel.
Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy sportorvost Nyíregyházán Egy év hat hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték a sportorvost.
Korrupt határrendészt fogtak a rendőrök Még egyenruhában volt, mikor elkapták.
Álomőrzőt kapott Tubika - fotó Tubinak volt egy kis barátja, Töki, aki sajnos már nincs velünk. Körülbelül két éve. Töki elvesztése nagyon megviselte Tubicát: hetekig egykedvű volt, csak meredt a fal felé, nem akart enni, lefogyott, és ölben kellett levinni pisilni és sétálni, mert nem volt hajlandó.  Az első hetekben két nagyon fura dolgot csinált, amiből már csak egy maradt meg.
Csavarható kijelzővel jön az új iPhone? Ezt állítják többen is. Mintha lenne bármilyen értelme a felcsavarható kijelzőnek.
Amerika kilépett az UNESCO-ból Szerintük a szervezet elfogult Izrael ellen.

Top hírek:
Karambol volt az M0-son Egy kamion és egy kisbusz ütközött.
Lovasi: Tizenvalahány ember tartja markában az országot A zenész szerint jövőre van az utolsó halvány esély, hogy leválthassa az ország a Fideszt, egyébként 30-40 évig marad minden, ennyi az autokráciák szavatossági ideje.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.