És megírták: a Political Capital szerint Oroszország beavatkozik a magyar választásokba

Már előre próbálják megmagyarázni a bizonyítványt.

2017. október 12. 16:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kína és Oroszország űrfegyvereire figyelmeztetett egy amerikai tábornok John Hyten szerint mindkét ország nagy lendülettel fejleszt olyan fegyvereket, melyekkel műholdakat tudnának semlegesíteni.
Vb-2018 - A halálcsoportba került Izland A házigazda Oroszország Szaúd-Arábiával játssza a világbajnokság nyitó találkozóját.
Kifakadt a hackervádra az orosz miniszterelnök Nagyon rossznak, sőt visszataszítónak minősítette Oroszország és az Egyesült Államok kapcsolatainak légkörét Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök.
Putyin: Az orosz és a kínai vezetés között stabil és tartós a kapcsolat Oroszország és Kína vezetése között stabil és tartós kapcsolat alakult ki.
Önálló magyar stand, könyvbemutatók és fordítói mesterkurzus Moszkvában Oroszország legrangosabb könyvfesztiválján a Non/Fiction Nemzetközi Könyvvásáron a magyar irodalom rajongóit nemcsak könyvek várják.
Oroszország elkezdte kitiltani a nyugati propagandát Vasárnapról hétfőre virradóra életbe lépett a külföldi adókat idegen ügynöknek bélyegző törvény.

Argentin tengeralattjáró: az oroszokban bíznak Oroszország egy távvezérlésű eszközt ereszt a tengerbe szombaton.
Főpróba remek ellenfelekkel A házigazda Norvégia mellett Oroszország és Dél-Korea lesz a magyar női kézilabda-válogatott ellenfele a ma kezdődő felkészülési tornán. Kim Rasmussen 16 fős világbajnoki keretének összetétele még vál...
Oroszország mégsem pályázik a 2023-as férfi kosárlabda-világbajnokságra Az orosz szövetség elnöke sportolóik rossz megítélésével indokolta a döntést.
Zeman: Az EU és Oroszország vessen véget a kölcsönös szankcióknak Milos Zeman cseh elnök Szocsiban Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.
Akár ránk is vonatkozhat amit Donald Tusk mondott Élesen bírálta a varsói vezetés politikáját vasárnap Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke, aki szerint az elmúlt évek lengyelországi fejleményei tökéletesen illeszkednek Oroszország terveibe.
Donald Tusk: a lengyel kormány politikája Oroszország terveibe illik Élesen bírálta a varsói vezetés politikáját vasárnap Donald Tusk, az Európai Tanács lengyel elnöke, aki szerint az elmúlt évek lengyelországi fejleményei tökéletesen illeszkednek Oroszország terveibe.