Megfagyott Renée Zellweger arca a sok botoxtól - Rá sem ismerni a 48 éves színésznőre

Renée Zellweger nagyon furcsán nézett ki Jimmy Kimmel műsorában.

2017. október 12. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Renee Zellweger arcából végre kiment a botox - csak úgy tündökölt a reflektorfényben Láthatóan a természetesség és a minimál smink az új receptje.
Bridget Jones lúzer? Szerelme exét is ő fizeti Renée Zellweger tartja el szerelme exnejét. A Bri­dget Jones című filmek színésznője nemcsak barátja, Doyle Bramhall lakbérét fizeti, de abban is segít, hogy a férfi tudja fizetni volt feleségének a g...
Renée Zellweger fittyet sem hány a gyűlölködőkre, istenien néz ki a vörös szőnyegen Mindenki az arcát kritizálja már megint.

Matt Damon és Jimmy Kimmel konfliktusa még mindig kitart Most Hulkot trollkodta szét Damon, nem bír magával, ha Jimmy Kimmelről van szó. Régi kamubalhé az övék.
"Várnának, amíg a vihar elvonul" Jimmy Kimmel keményen fogalmaz a fegyvertartásról A műsorvezető szerint tévednek sőt: szégyelljék magukat , akik szerint "túl korai" még beszélni a témáról.
Halle Berryt kirúgták Elképesztő ok miatt rúgták ki az első állásából Halle Berryt. Az Oscar-díjas színésznő 19 évesen bárpultosként kóstolt bele a munka világába, s bár a vendégek imádták őt, a főnökének nem tetszett, ami...