Survivor: Könnyek között hagyta el a szigetet az utolsó két kieső

Egy hajszállal maradtak le a fináléról.

2017. október 12. 20:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Benny Hillt szexuális zaklatással vádolja egy punk énekesnő Sorba dőlnek ki a csontvázak a szórakoztatóipar sötét szekrényéből. Most a hetvenes-nyolcvanas évek legendás komikusát, magyar otthonok millióinak is egykori állandó szereplőjét, Benny Hillt vádolja szexuális zaklatással egy angol énekesnő a Mirror szerint.  Hazel O'Connor, a későbbi punkénekesnő és színész, 21 évesen, 1976-ban ment el egy meghallgatásra, amin a Benny Hill Show-ba kerestek lányokat.
Tizennyolc milliót keres a lábaival ez a nő fotók Az Instagramjára feltöltött képeivel vette le a lábukról a férfiakat.
Megszakadt a kiskutyáját gyászoló nő szíve Infarktusgyanú miatt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy amerikai asszonyt, akiről később kiderült, egészen más problémája van. A 62 éves hölgynek ugyanis nemrég hunyt el kutyája, és ez annyira megviselte Joanie Simpsont, hogy összetört a szíve. Szó szerint. A takocubo-kardiomiopátia néven emlegetett betegség tüneteit tekintve nagyon emlékeztet az infarktusra.
A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom A 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye az 1956-os forradalom - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője vasárnap Szentesen.
Napi horoszkóp - október 23 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint

Top hírek:
Mit gondol Szanyi Tibor 1956-ról? Szanyi Tibornak az 1956-os nemzeti ünnepet idézőjelbe tevő Facebook-bejegyzése a bizonyíték arra, hogy az ő esetében a közvetlen eszmei közösségvállalás a diktatúra állampártjával és a forradalom eltiprásával ma is fennáll mondta Gulyás Gergely.
Öt amerikai exelnök vett részt a texasi segélykoncerten Több volt amerikai elnök is részt vett azon a koncerten, amelyet a hurrikánok áldozatainak megsegítésére rendeztek a texasi Austinban, helyi idő szerint szombat este.
Az alkohol már nem menő - erre költenek a mai fiatalok Új divat hódít a bulizás helyett a diákok körében.
Rooney, mint 15 éve Csak most az Arsenal végül a szuszt is kiverte az Evertonból.
A tájfun sem mosta el a japán kormányfő győzelmét Abe Sindzónak meglehet a kértharmad is
Nőtt a fizikai munkát végzők órabérátlaga A Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. szerint a harmadik negyedévben 859 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére.