Strache: "Meg kell állítanunk a bevándorlást"

Az FPÖ elnöke szerint a menedékjog nem jelent jogot az országban való tartós maradásra.

2017. október 12. 20:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Berlini karácsonyi gázolás: hibázhattak a hatóságok Egy jelentés szerint korábban el kellett volna fogni a merénylőt.
Mondja, Sándor, hová lett az a másfél milliárd? De az Erdélyből lett Ida Racz is mesélhetne pár milliárdról.
Vegyesen zártak a nyugat-európai piacok Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
Strache: "Meg kell állítanunk a bevándorlást" Az FPÖ elnöke szerint a menedékjog nem jelent jogot az országban való tartós maradásra.
Újra mozivásznon látható a Pál utcai fiúk A 2017-es Fábri Zoltán-centenárium alkalmából újra mozivásznon látható A Pál utcai fiúk, amelyet a filmalap égisze alatt működő Magyar Nemzeti Filmarchívum digitális felújítási programjában restauráltak közölte csütörtökön a Magyar Nemzeti Filmalap.
Bocskor Andrea: aggasztó az emberi jogok helyzete Ukrajnában Aggasztó az emberi jogok helyzete Ukrajnában, ugyanis meggondolatlan és elhamarkodott döntés eredménye az ukrán oktatási törvény elfogadott módosítása, amely csorbítja a nemzeti kisebbségek szerzett jogait írta Bocskor Andrea, a Fidesz-KDNP EP-képviselője az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.

Top hírek:
Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.