Ennyi lesz a novemberi nyugdíjprémium

Novemberben egyösszegű korrekció jön a törvénynek megfelelően, emellett pedig nyugdíjprémium is lesz, és dolgoznak azon, hogy decemberben Erzsébet-utalványt is kaphassanak az érintettek.

2017. október 12. 21:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így étkezik II. Erzsébet és családja: 10 elképesztő szokás a Buckingham palotából!
Jó hírt kaptak a nyugdíjasok - a nap hírei Lesz nyugdíjemelés és ha a gazdaság teljesítménye lehetővé teszi, akkor Erzsébet-utalványt is kapnak a nyugdíjasok - hangzott el a Kormányinfón. A határon túli magyarság alsó és középső rétegeinek erő...
Elszaladt a vasútállomásról, azóta nem látták a 11 éves kislányt Tarczali Rozália Erzsébet Nyíregyházáról tűnt el. A hajdúhadházi rendőrök segítséget kérnek.
Roncsok az Erzsébet híd közepén
Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70 éve házasok - Így emlékeznek meg az évfordulóról Hamarosan a kegyelmi lakodalmukat ünnepelhetik.
Rablókat fogtak a belvárosban Az Erzsébet téren raboltak ki egy fiút néhány napja éjfél körül.

Íme Erzsébet királynő beszéde, arra az esetre, ha kitörne a harmadik világháború A számítások szerint már 1983. március 4-én ki kellett volna állnia vele, de mivel a világháború elmaradt, most, 30 év után a hozták nyilvánosságra.
Minden van a zánkai tábor boltjában, amit a kormány kitiltott az iskolai büfékből A zánkai Erzsébet-táborban egyetlen üzlet szolgált ki több ezer gyermeket, polcain chipsek, cukros üdítők édességek minden mennyiségben.
Bámulatos tetőteraszt árulnak az Erzsébet hídnál - Egy csillagász építtette magának száz éve, nagyobb, mint a hozzá tartozó lakás Egy csillagász építtette magának száz éve, nagyobb, mint a 160 m-es lakás. Nem olcsó.
Titkolják mennyit költöttek a Habony-médiában, végrehajtást rendeltek el az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. ellen Jogerős bírósági döntés ellenére sem árulják el, hogy mennyi hirdetést vettek a Modern Media Groupnál.
Eltűnt a 16 éves Erzsébet Óbudáról A lány a Budapest III. kerületi otthonából tűnt el. A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri megtalálásában.
Hír: Egy újabb harcot bukott el a Fidesz A Fidesz azzal, hogy lenyúlta az étkezési utalványok piacát és bevezette az Erzsébet-utalványokat, eddig több mint 10 milliárd forintot vett ki a magyar adófizetők zsebéből. A kormány jogsértő harca ...