V4: Fizetésemelést követelnek a fiatal lengyel orvosok

A fizetés emelése mellett az egészségügyi kiadások növelését is szeretnék.

2017. október 12. 22:08

A cikk folytatása...Friss hírek
Karácsony is küldött egy ezrest a Jobbiknak És nagyon bízik a DK-val közös listában.
Beindult a Leicester, Guardioláék megállíthatatlanok Nagy PL-rekordot döntött a ManCity.
Húsz éve zokogunk a Titanicon Törött bordák, fertőzések és egy kirúgott szem a forgatáson, de megérte: még ma sem unják a nézők DiCaprio és Kate Winslet szerelmét. Húsz éve mutatták be minden idők egyik legsikeresebb filmjét.
Azonnal megoldandó feladatokra figyelmeztet a Gyáriparosok Európai Kerekasztala Sürgős teendők a Brexit kapcsán A Gyáriparosok Európai Kerekasztalának (European Round Table of Industrialists, rövidítve ERT) elnöke, Benoît Potier mai állásfoglalásban közölte a Brexittel kapcsolatos halaszthatatlan feladatokat az Európai Unió huszonhét országának jövőjének érdekében.
Az év legfélelmetesebb bűnözőjét keresik a józsefvárosi rendőrök
A kormány nem törődött az adóelkerülési kérdésekkel A 28-ból csak három tagállam nem válaszolt az Európai Parlament adóelkerülést vizsgáló bizottságának, Magyarország volt az egyik.

Top hírek:
Berkecz Balázs vette föl Karácsony Gergely beszédét Az Együtt alelnöke vette fel a beszélgetést.
Napi horoszkóp - december 13 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
34 évvel fiatalabb spanyol bombázó Richard Gere szerelme - Imádják egymást Richard Gere fiatal szerelmével érkezett új filmje premierjére.
Stollár Fanny és Gálfi Dalma is kiesett a dubaji tenisztornán Mindkét magyar a nyolcaddöntőben búcsúzott a 100 ezer dollár összdíjazású viadalon
Ezek a valaha volt legrosszabb Android-telefonok Ezúttal a legcsúfosabb androidos telefonokat mutatjuk be képekben.
Rejtélyes okokból lezúzott hat sebességmérő oszlopot egy német traktoros Pedig be sem volt állva.