Drámai képek a kaliforniai tűzvészről: 34-en meghaltak

Eddig már mintegy 90 ezer hektárnyi terület égett porig.

2017. október 14. 14:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Saját harcosait fejezte le az Iszlám Állam Afganisztánban Az okot nem lehet tudni egyelőre.
Lemondása miatt nem vonják felelősségre Mugabét Szavatolják számára, hogy biztonságban élhet tovább Zimbabwéban.
Argentin tengeralattjáró: nem az eltűnt San Juan volt az azonosítatlan tárgy A keresési területen belül vették észre.
Az új költségvetési terv fényében jelentősen csökkenhet a brit életszínvonal Londoni makrogazdasági elemzők szerint az új brit költségvetési tervezetben szereplő, jelentősen rontott növekedési előrejelzésekből az életszínvonal hat évtizede nem tapasztalt hosszúságú csökkenésére lehet következtetni.
Párizsban van egy étterem, ahol csak meztelenül lehet enni
Fordulat jöhet az elüldözött rohingják ügyében? A mianmari bevándorlásügyi minisztérium közigazgatási államtitkára azt állította, hogy készek visszafogadni a rohingja menekülteket. Pontos menetrend egyelőre nincs.

Top hírek:
Későn kaphat új esélyt Silvio Berlusconi Meghallgatást tartott Silvio Berlusconi ügyében szerdán az Emberi Jogok Európai Bírósága, de döntést várhatóan csak hat hónap múlva hoznak, így várhatóan már nem lehet miniszterelnök-jelölt a milliárdos politikus.
Szexuális abúzus: bűnösnek vallotta magát az amerikai tornásznők csapatorvosa Elismerte a vádakat a bíróság előtt Larry Nassar. A férfit hétrendbeli szexuális visszaéléssel vádolták meg.
A szexet elismerte a Backstreet Boys énekese, de azt hitte, a lány is benne van Melissa Schuman egykori tini popsztár szerint Nick Carter megerőszakolta 18 éves korában, az énekes szerint a lány soha nem mondta neki, hogy amit tettek, az nem közös megegyezésen alapult.
Szülő nőt mentettek a tengeren Az olasz parti őrség egy civil szervezettel együtt mentette ki a nőt egy gumicsónakról.
Furcsa zajt észleltek az argentin tengeralattjáró eltűnésekor Most jelentette ezt egy amerikai intézet, de nem robbanás lehetett.
Megtalálták a svéd riporternő bal karját Kim Wallt egy dán magán-tengeralattjárón ölték meg, újabb testrésze került elő.