Az uniós külügyminiszterek az emberi jogok helyzetéről tárgyalnak

Többek között az ukrán nyelvtörvény is téma lesz.

2017. október 15. 11:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Jamaica-koalíció már biztosan nem lesz Németországban Christian Lindner pártelnök a Spiegel Online hírportálnak azt mondta, a sajtó tévesen értelmezte Nicola Beer főtitkár előző napi nyilatkozatát, amelyben megjegyezte, hogy nem lehet kizárni a pártok színe alapján Jamaica-koalíciónak nevezett kormány megalakításáról szóló tárgyalások felújítását.
Mostanra fogyhat el a levegője az eltűnt tengeralattjáró legénységének Robbanás történhetett a tengeralattjáró közelében.
Svájc 1,1 milliárd euróval járul hozzá a közép és kelet-európai tagállamok felzárkóztatásához Svájc - bár nem tagja az Európai Uniónak - 2007-ben indított pénzügyi programot, amellyel hozzájárul ahhoz, hogy az újabb EU-tagországok felzárkózzanak a nyugati EU-tagok színvonalához.
Sophia művelet: 42 ezer ember életét mentették meg A földközi-tengeri embercsempészet megakadályozására tavalyelőtt indított Sophia művelettel 42 ezer emberéletet sikerült megmenteni és a líbiai parti őrség 201 tagját kiképezni jelentette be az európai uniós művelet parancsnoka, Enrico Credendino olasz tengernagy.
Csoki helyett hasist evett egy olasz kisbaba A 14 hónapos kisfiút súlyos állapotban szállították kórházba.
Orosz bombázók gyérítik az IÁ létesítményeit Deir-ez-Zórban A hadászati bombázóraj oroszországi repülőtérről felszállva több mint 2000 kilométert tett meg, majd mért csapást a terroristák állásaira.

Top hírek:
Ki is a szép és titokzatos Putyin-ellenlábas? Az orosz Kszenyija Szobcsak lenne a Putyin elnök ellen induló egyik jelölt. Az e heti HVG végigveszi 35 évének történetét, és motivációit. Úgy tűnik, ugyanakkora eséllyel lehet álellenzéki operettjelölt, mint Putyin valódi politikai ellenfele.
Szülő nőt mentettek a tengeren Az olasz parti őrség egy civil szervezettel együtt mentette ki a nőt egy gumicsónakról.
Szexuális abúzus: bűnösnek vallotta magát az amerikai tornásznők csapatorvosa Elismerte a vádakat a bíróság előtt Larry Nassar. A férfit hétrendbeli szexuális visszaéléssel vádolták meg.
Katasztrófavédelmi központot állít fel az EU A 2001-ben létrehozott rendszer már nem képes kezelni az egyre gyakoribb természeti katasztrófákat, ezért továbbfejlesztik.
Furcsa zajt észleltek az argentin tengeralattjáró eltűnésekor Most jelentette ezt egy amerikai intézet, de nem robbanás lehetett.
Orosz bombázók gyérítik az IÁ létesítményeit Deir-ez-Zórban A hadászati bombázóraj oroszországi repülőtérről felszállva több mint 2000 kilométert tett meg, majd mért csapást a terroristák állásaira.