Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra

A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.

2017. október 18. 8:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Hó is eshet a jövő héten Ma felhős, esős időre kell számítani.
HVG-s zenetörténet
Januártól közjegyző előtt is intézhetők öröklési ügyek Januártól már nem kell bíróságra menni, ha az örökösök a végrendelettől eltérően akarnak örökölni, de vannak vitás kérdések, az ügy közjegyző előtt is intézhető peren kívüli eljárásban – mondta Böröcz Helga közjegyző az M1 szombati műsorában
Az új veszedelemről A sokszor mesterségesen kreált kisebbségek (ld. genderek) alapjogainak dogmatikus védelme egy idő után a többség jogainak rovására megy.
NB I - Kiütéses Videoton-győzelem Debrecenben Fölényesen, 5-2-re győzött a listavezető Videoton a Debrecen otthonában az OTP Bank Liga 16
Valaki ma milliárdos lett Volt ötös az ötöslottón, majdnem másfél milliárd forint a nyeremény.

Top hírek:
Februárban két bombát dobhat le Simicska Orbánra - ezzel rémisztget a Magyar Idők A Magyar Idők szerkesztősége úgy érzi, itt van vége hosszú meccsüknek a Magyar Nemzettel, amelyet megnyertek. A cikk legérdekesebb része azonban a jövőről szól: a G-nap harmadik évfordulóján fedi fel Simicska Lajos, mivel tudja megtámadni Orbán Viktort?
Megszerettük a fideszes politikusokat Ádertől Orbánon át Rogánig mind jelentősen szimpatikusabbak lettek a fideszes politikusok egy hónap alatt, míg az ellenzékiek Karácsonytól Szélen át Vonáig, Molnár Gyuláig ellenszenvesebbek.
"2018 tavaszán valami változás jöhet" - egyre titokzatosabb az Index volt első emberének új projektje Még több követőt vár, kér és egyértelműbben a politikai tér felé mutat Dudás Gergely, aki a Facebookon élő videóban beszélt a vasárnap este bemutatandó új projektjéről, a Politisről.
Gyurcsány Matolcsy szemeivel viccelődött Polt Péterre pedig már csak tyúkpereket bízna.
Ön szerint Orbánnal vagy Orbánon nevetnek ebben a szegedi fénymásolóban? Nézze meg, aztán döntsön Különös feliratba futottunk egy szegedi fénymásolószalon bejárata fölött futó fényújságon.
Hargita megyében annyi medve van, mint Finnországban Hargita Megye Tanácsának kezdeményezésére közvitát szervezett pénteken a szenátus környezetvédelmi bizottsága a medvekérdésben – tájékoztat közleményben az RMDSZ