Hamarosan jön a módosítás, amivel lesújtanak a gyermekmolesztálókra

A büntető törvénykönyv módosítását kérik az Országgyűléstől.

2017. október 18. 8:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Bárdokkal és késekkel hadonásztak a hentesek az ellenőrök körül A Nébih ellenőrei nem kommandósok, de felkészítik őket az agresszióra is.
Három autó ütközött az M3-ason Két ember megsérült.
Már 15 centi hó esett a Kékesen Több megyére az elsőfokú figyelmeztetést is kiadták a havazás veszélye miatt.
Az integráció kettős arca A Római Birodalom is belülről roppant meg, a barbárok csak bevitték a kegyelemdöfést
Hadházy Ákos nagyot hazudott: fizetnie kell Egy egyetemet akart lejáratni a kamuinfón.
Nem oszthat ételt a Demokratikus Koalíció Nem kapott engedélyt ételosztásra Pécsett a DK, de az ételt elkészítő vendéglősnél megjelentek az ellenőrök.

Top hírek:
Próbálja ki! Meg tudna oldani egy középiskolai felvételit? Tud annyit mint egy 10-12 éves? Magyar és a matek feladatok részleges hasonulással és vizes vb-vel.
Négyen megsérültek egy balesetben Tázláron Az egyik jármű egy villanyoszlopnak csapódott, de nem történt áramkimaradás a faluban.
Túl enyhe a tél, nem lehet aratni a nádat a Balatonon Komoly fagyokra lenne szükség, hogy betakarítsák a tervezett mennyiséget.
Féltékenységből gyilkolt már 22 évesen az apjával végző tornyospálcai férfi A rendőrség megerősítette, hogy egy 2003-as brutális gyilkosság elkövetője gyilkolt ismét, most a saját apjával végzett.
Újvidéki hideg napok Az 1944-es – revansnak mondott – szerb vérengzések beismerésére a magyar-szerb viszony közelmúlti rendezéséig kellett várni.
Égő autóból mentett ki egy embert egy rendőr Sonkádon A sofőr beszorult a roncsba, a szolgálaton kívüli járőr húzta ki az autóból.