Rogán elismerte, hogy a multik fizették a Telekom ajándékát a Fidesznek

Így jött előadni Obama kampányfőnöke 2009-ben.

2017. október 18. 11:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ennyire még nem rezgett a léc a Fidesznek Hódmezővásárhelyen Lázár egykori szövetségeseit is elővette az ellenzéki jelöltet támadó rejtélyes szórólap. Állítólag 12 éve is volt ilyen eset, bár akkor kevesebb embert listáztak.
Mezőtúron olyan erdélyi fiatalok gyűjtenek aláírásokat a Fidesznek, akik szolnokinak mondják magukat, fizetést sem kapnak, és egy Izraelről kérdező, Allah akbar!-t ordító férfi követi őket román rendszámú kisbusszal Boldog István fideszes parlamenti képviselő birodalmában járt a Hír Tv.
Erős évet zárt tavaly a Magyar Telekom
A Magyar Telekom nyeresége 5,2 milliárd forint volt A Magyar Telekom Nyrt. konszolidált nettó nyeresége 2017. negyedik negyedévében 5,2 milliárd forintra romlott a 2016-os negyedik negyedévi 20,2 milliárd forinthoz képest, ami a 2016 utolsó negyedévébe...
A Veszprém és a Szeged is győzött idegenben A címvédő Telekom Veszprém, valamint a MOL-Pick Szeged is győzött a férfi kézilabda NB I keddi játéknapján.
Szélessáv már több mint hárommillió otthonban A Magyar Telekom 2017-ben is folytatta intenzív hálózatfejlesztését, előzetes terveinek megfelelően egy év alatt közel 270 ezer újabb háztartást fedett le szélessávú vezetékes hálózattal. Az újonnan e...

Zavarba ejtően menekülnek a fideszesek, ha az Elios-ügy szóba kerül A többség egyszerűen némasági fogadalmat kötött a Fidesznek kellemetlen OLAF-jelentéssel kapcsolatban.
Gulyás Gergelynek mondania kellett valamit azon kívül, hogy Soros György A Magyar Idők azt kérdezte, van-e árnyaltabb üzenete a Fidesznek a választókhoz.
A Fidesz tiltakozott a legjobban, amikor az ellenzék nélkül akarták átírni az alkotmányt A régi Áder János még azt akarta, hogy csak négyötöddel lehessen módosítani. Amikor a Fidesznek lett kétharmada, ez már nem volt olyan fontos.
A választások után dönt az Országgyűlés a Stop Sorosról A Fidesznek nincs meg a többsége a kétharmados törvény elfogadásához, ezért elnapolták a választások utánra.
Magyar Telekom: Erős bevétel- és költségnövekedés A Magyar Telekom 2018. február 21-én délután fogja publikálni negyedik negyedéves eredményét.
A Buli bulit éneklő Dorina is szerepel a Telekom új filmjében A cég szerint van egy olyan generáció, ahol nem az életkor számít. De akkor mi?