Lehet, hogy a lengyelek egyszer Putyin barátjának nevezik majd Orbánt

És azt nem dicséretnek szánják majd. A Heti Válasz készített interjút a lengyel külügyminiszterrel, aki nem hisz a Soros-tervben.

2017. október 19. 5:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Liberálisok: Orbán Viktor vállaljon felelősséget a magyarok megvezetéséért! Az Orbán-kormány tízmilliárdokat költött a Soros-terv elleni kampányra.
Gyurcsány: a rendszer halálra van ítélve A Demokratikus Koalíció elnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök diktatúrát épített, és az áprilisi parlamenti választás igazi tétje, hogy az ellenzék legyőzze ezt.
Erdogan: Putyin vessen véget a damaszkuszi rezsim támadásainak Szíriában A török elnök szerint csak így lehetnek sikeresek a béketárgyalások.
Három társelnöke van Putyin választási stábjának Bemutatkozott Vlagyimir Putyin orosz elnök választási stábjának három társelnöke a testület szerda esti moszkvai alakuló tanácskozásán.
Aleppó érseke megköszönte Orbán Viktornak Magyarország segítségét Az üldözött közel-keleti keresztények megsegítéséért levélben mondott köszönetet a szíriai Aleppó érseke Magyarországnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a ko...
Ausztria felé veszi az irányt Orbán Az időpont még nem ismert.

Tízmilliárdokból ápolja a kormány Makovecz életművét Orbán Viktor 2011-ben gyászbeszédében afféle prófétaként beszélt az építészről, hangsúlyozva: Imre bácsi nem halt meg.
Konrád György szerint Orbán Ceausescu sorsára fog jutni VÉLEMÉNY!
Viktor Orbán: Anul 2018 va fi cel al restabilirii voinţei populare în Europa Anul 2018 va fi cel al restabilirii voinţei populare în Europa - a declarat premierul ungar Viktor Orbán vineri în Germania la Mănăstirea Seeon, unde s-a desfăşurat cea de-a doua zi a consfătuirii de ...
A Professzorok Batthyány Köre tavaly még kritizálta a kormányt, most az elnök bejelentette, az Orbán-kormánnyal minden oké, és küld pénzt a Fidesznek A PBK szerint a gyűlöletkampány nem az értelmiségnek szól, ezért azzal ők nem foglalkoztak. A korrupciót pedig sikerült egy év alatt letörni.
Orbán interjút adott a lengyel tévének A miniszterelnök arról beszélt, hogy a lengyeleket igazságtalanság érte az unióban.
A nap legfontosabb hírei – 2018. január 2. Orbán választói pénzt kunyerál, Rákosi kártékony volt, szétkereste magát a darts új bajnoka. Ez volt a kedd.