A Világtükör magazin 2017. október 20-i adása, 2. rész

2017. október 20. 13:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Három új képet készített a fotós, aki minden idők legtöbbször megnézett képét jegyzi
Ungvártól Pélmonostorig köszöntik Kallós Zoltán néprajzkutatót Az idén 91 éves néprajztudóst a balánbányai Ördögborda Néptáncegyüttes mezőségi táncanyagot és népdalkincset összefoglaló utazó műsorral köszönti.
Kormány: Reneszánszát éli a zsidó kultúra Magyarországon Magyarországon ismét reneszánszát éli a zsidó kultúra, a kormány pedig értékként tekint erre a több mint ötezer éves szellemi és lelki örökségre - mondta Latorcai Csaba társadalmi és örökségvédelmi ügyekért, valamint kiemelt kulturális beruházásokért felelős helyettes államtitkár kedden, egy a Fiumei Úti Sírkertben tartott konferencián.
Botrány: a liberálisok a keresztet eltávolíttatták, a mecsetért pedig kiálltak Francia abszurd: a "szabadon gondolkodók" korábban azért kardoskodtak, hogy az egyik nyilvános emlékműről eltűnjön a kereszt. Ugyanezek az emberek most az egyik bezárásra ítélt mecsetért küzdenek, mert az persze kell.
Robbantás egy nigériai mecsetben, legalább 50 halott Egy tizenéves fiú robbantotta fel magát.
Jobbikosok: a zsidók, a cigányok meg mindenféle szutyok Újabb aljas hangfelvétellel buktak le az antiszemita, rasszista jobbikosok.

Top hírek:
Sokkal olcsóbban tankolhatnak az autósok Csökkenti bruttó 8 forinttal a benzin, és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Nem rettegek, kíváncsi vagyok a világra Buffon már utolsó meccsére készül.
Sajtó: Kubica két évre aláírt a Williamshez A holland média tényként számolt be arról, hogy Robert Kubica 2018-as visszatérése megvalósul: forrásaik szerint a lengyel nem is egy, hanem rögtön két évre kötött szerződést.
Egy igazi falmászló legenda a Ninja Warriorban Strommer László ˝Stromi˝, a 49 éves testnevelő tanár, nagy falmászó legenda. Hogy ninjaként mire képes? Kiderül...
Ingyenes a Brütal Legend, töltsétek azonnal! Ritka az olyan egyedi játék, mint a Jack Black közreműködésével készült Brütal Legend. Csapjatok le rá!
Gyanús mozgás a Facebookon: Mága Zoltán hirtelen felszedett 560 000 (kamu)lájkot Megtörtént amire kevesen számítottak: Kasza Tibi visszacsúszott a Facebook rajongói toplistán, helyét Mága Zoltán vette át. A hegedűművész óriási, naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az elmúlt időszakban, így már csak napok vagy talán órák kérdése, hogy eléri az egymilliós tábort. Mága Zoltán népszerűségének növekedési üteme sok kérdést felvet, mivel rajongóinak több mint a fele facebookos szempontból gyanús dél-ázsiai országokból származik.