A Világtükör magazin 2017. október 20-i adása, 2. rész

2017. október 20. 13:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Az OECD aggasztónak tartja a fejlett gazdaságok államadósságát Aggasztónak tartja a fejlett ipari gazdaságok államadóság-tömegének növekedését a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD).
Pályafelújítás miatt módosul a vonatok menetrendje a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon Jelentős menetrendváltozásra, és pótlóbuszos átszállásokra kell számítaniuk az utasoknak.
Nyilvánosságra hozták Washingtonban a demokraták átdolgozott feljegyzését az FBI-ról A republikánusok szerint a dokumentumok megerősítik, hogy milyen súlyos visszaélések voltak az FBI vizsgálatai során.
KMKSZ: A magyar ellenzék gyűlöletkampányt folytat a határon túli magyarok ellen A KMKSZ felháborítónak nevezi és elítéli a magyarországi ellenzéki pártok által indított gyűlöletkampányt.
Ez az igazi földi pokol: akkora a szegénység, hogy éhen halnak a dolgozó emberek Mostanra olyan szintre jutott a válság Venezuelában, hogy a gazdaság alapját jelentő olajiparban dolgozó munkások sorra dőlnek ki, mert az éhezés miatt teljesen legyengültek. Nem ritka, hogy a heti...
Nap képe - Imádott kávé

Top hírek:
Itt követheti élőben A Dal 2018 döntőjét
Pályán a Renault 2018-as autója! Parc Fermé: Pályán a Renault 2018-as autója!
Bírsággal megúszta M. Richárd Továbbra sincs előzetesben a két ember halálának okozásával vádolt férfi.
A Kossuth téren tartja idén ünnepi beszédét Orbán Viktor A Kossuth téren lesz a március 15-i állami ünnepség - jelentette be a közösségi médiában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.
Mondd el - kortárs fotókiállítás Észtország születésnapjára A tavalyi Tallinni Fotóhónap "Mondd el" Portrék a kortárs fotográfiából című kiállítása nyitotta meg a FUGÁ-ban az önálló észt állam megszületésének 100. évfordulóját ünneplő programsorozatot.
Ismét egy kettős emberölés – asszonyok az áldozatok A helyszín a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kenézlő.