Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel / VEKOP-5.1.1-5.1.2-16

A kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek megvalósítása.

2017. november 14. 11:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Új vezető a SAS Magyarország élén Január elejétől új cégvezető erősíti a SAS Magyarország csapatát. Loncsár Tibor Musza Istvántól veszi át a pozíciót, aki közel 25 év után távozik a cégtől - olvasható a cég közleményében. István...
10 ezer dollár alatt a bitcoin! November óta nem látott mélységekbe esett a bitcoin, és több kriptopénz ára a napokban, miután a hatóságok egyre több helyen tervezik szabályozni a kriptodevizák kereskedését. Az esés pedig nem állt...
Nagy ígéretek: a számládon is látni fogod az áfacsökkentést Január végén már érezni lehet majd az áfacsökkentést az internetárakon a szolgáltatók szerint.
Tőlünk is vissza kell hívni a gyanús bébitejporokat Pedig szalmonellás Lactalis babatejporok hivatalosan nem is kerültek hozzánk.
Küszöbön a járvány ezzel kerülheted el a betegséget Eddig 17 különböző influenzavírust azonosítottak, még nem késő beoltatni magad.
Alig rohad a fastfood burger Egyszerre rohasztottak egy házi és egy gyorséttermi hamburgert: videón a döbbenetes különbség.

Top hírek:
Drágultak, de még mindig népszerűek a készházak Jelenleg a készházaknál is 300 ezer forint körül van már egy négyzetméter ára.
Emelkedett az üzemanyagok ára A benzin átlagára literenként 365, a gázolajé 375 forintra nőtt.
Masszív profit a UnitedHealth-nél Erős számokat közölt a negyedik negyedévre a UnitedHealth, ami még a legoptimistább elemzői várakozásokat is felülmúlta.
Szupergyors internet lesz Zalaegerszeg térségében Zalaegerszeg térségében 33 települést kiszolgáló, szupergyors internetezést lehetővé tevő hálózatot épít a Magyar Telekom és a Tarr Kft. konzorciuma, a beruházásra több mint 1,1 milliárd forint támogatást nyertek.
Új veszélytől rettegnek - minden eddiginél kegyetlenebb kalózok támadnak A szomáliai kalózokat talán nem kell már senkinek sem bemutatni, csakhogy az elmúlt időszakban Afrika másik oldalán kell igazán aggódnia a kereskedőhajóknak. Sokkal agresszívabb és sokkal veszélyesebb bűnözők járják a vizeket, és még csak most kezdenek igazán belelendülni.
Van, ahol a bordélyházak újranyitásával kampányolnak Az olasz bevándorlásellenes párt vezetője azt mondta, hogy feloldaná a bordélyházak nyitásával kapcsolatos tilalmat.