Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel / VEKOP-5.1.1-5.1.2-16

A kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek megvalósítása.

2017. november 14. 11:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Turisztikai fejlesztési térségek pozicionálása / VEKOP-1.3.2-17 Turisztikai fogadóterületek versenyképességének javítására, piacra vitelének megvalósítása.

Friss hírek
Őrület, ami a postákon megy: az egész ország az internetről rendel? Miközben a posta munkaerőhiánnyal küzd, a kézbesítendő csomagok száma már októberben meghaladja a tavaly karácsonyi forgalmat. Az biztos, hogy rekordot dönt az e-kereskedelem, meglátjuk, hogy idén sikerül-e lépést tartani vele.
Lassabban drágult az élet Németországban Októberben némileg lassult az infláció növekedése.
Megszavazták a legújabb adócsökkentést Az Országgyűlés elfogadta a szociális hozzájárulási adó csökkentéséről és a kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, amelyet képviselői önálló indítványként nyújtott be Varga...
Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel / VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 A kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek megvalósítása.
Online szavazhatnak a részvényesek, dollármilliárdokat spórolhat vele a piac A Citibank kifejlesztett egy új szavazórendszert, ami szerintük számos munkaórát és, ha széleskörűen elterjed több milliárd dollárt spórolhat meg a befektetőknek - írja a Financial Times. A...
Stabil jövőképpel bír a hazai nagyvállalati szektor A K&H nagyvállalati növekedési index legfrissebb, harmadik negyedéves eredményei alapján egyértelműen stabilitás jellemző a legnagyobb hazai cégekre. A következő egy évben 2,3%-os export árbevétel és 1,5%-os profitnövekedést terveznek, a dolgozói létszám vagy a beruházások esetében pedig a kivárás jellemző.

Iskolapad újratöltve - Második esély programok támogatása / VEKOP-7.3.5-17 A vidék népességmegtartó képességének javítására, a vidékről történő "minőségi elvándorlás” megakadályozására.

Top hírek:
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Osztalékot vág és leépít a GE Szűkítik a General Electric tevékenységét és több ezer főt elbocsátanak az új vezérigazgató hétfőn ismertetett tervének értelmében.
Elárverezik Győzike bútorait és a jakuzziját is A hatalmas tartozás miatt oda lesz az ülőgarnitúra és a jakuzzi is.
Vegyesen mozgott a forint A forint a svájci frankkal szemben erősödött, a többi vezető devizával szemben ugyanakkor gyengült a bankközi piacon hétfő kora estére a reggeli értékekhez képest.
Látleletet adott Kornai János Magyarországról Bemutatták a közgazdász új könyvét.
Sokkal több olaj kell idén és jövőre az OPEC szerint Növelte az idei és a jövő évre vonatkozó globális olajkereslet-várakozását a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) a hétfőn kiadott szokásos havi jelentésében.