A civilek szerint nem népszavazással kellene eltörölni az őket megbélyegző törvényt

Bár örülnek a Momentum kiállásának, de szerintük inkább a bíróság dolga lenne, hogy jogsértőnek minősítse az ellenük hozott jogszabályt.

2017. november 14. 15:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Momentum koalícióra lépne a Fidesszel is Persze azért feltétel van - az orbánmentesség.
A Momentum II. kerületi jelöltje el tudna képzelni koalíciót az Orbán nélküli Fidesszel Váratlan kérdést kaptak a kerületi jelöltek, Benedek Márton húzta rá a legváratlanabb választ. De komoly feltételei lennének.
Két héten belül tárgyalóasztalhoz ül az LMP és a Momentum Egy kávé mellett kezdenek beszélni a választási együttműködésről.
Biztonsági őr szaladt el a Momentum ajánlóíveivel
Hazugságbeszéd, Putyin-terv, strómanok így értékeli az ellenzék az Orbán-évértékelőt Nekiesett a miniszterelnöknek az MSZP, a Jobbik, a DK, az LMP és a Momentum is.
Momentum-fasor Szegeden A jövő generációja nevében durván beleszögeltek az élő fákba, hogy mindenkinél előbb hirdethessék: szavazzunk a Momentum-generációra.

A Momentum csalás elleni hivatalt állítana fel a korrupció kivizsgálására
Karácsony Gergely is elment a Momentum eliosos tüntetésére "Így világít a magyar!" címmel tartottak tüntetést a Szabadság téren
Azon kaptuk Fekete-Győr Andrást és Soproni Tamást, hogy fapofával hazudnak Ha nem is hamarabb, mint a sánta kutyát, de a Momentum elnökét és exalelnökét is utolérte az élet.
"Így világít a magyar" a Momentum tüntetést szervez az Elios-ügy miatt Az ugyancsak az Elios-ügyben érintett Tiborcz Istvánra utalva még öltözéket is ajánlanak a momentumosok: pufimellényt és sportzakót vegyen az, aki velük tartana.
Momentum: Mondj nemet! Népszavazást tartanak az erzsébetvárosi bulinegyed ügyében február 18-án. Népszavazásról lévén szó, a nagy társadalmi problémákra érzékeny Momentum is előkerült.
A Momentum aláírásgyűjtést indít a bulinegyedért Soproni Tamás a Momentum elnökségi tagja és VII. kerületi képviselőjelöltje kedden sajtótájékoztatót tartott a Madách téren, ahol bejelentette: a